ΠΑΟΚ

Ο Σπαντάσιο βρίσκει ρυθμό και αφήνει υποσχέσεις

Ο Σπαντάσιο βρίσκει ρυθμό και αφήνει υποσχέσεις
Σπαντάσιο

Ο αρχικά διστακτικός Μπόλονι, ο φιλόδοξος Σπαντάσιο και η φανέλα του βασικού. Διαβάστε τα βήματα καθιέρωσης του 31χρονου μέσου.

Ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο... ζωγράφισε με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό και όσο περνάει ο χρόνος βρίσκει όλο και περισσότερο τον εαυτό του.

Ο χρόνος φαίνεται να αποτελεί σύμμαχο του Βραζιλιάνου, ο οποίος σταδιακά ανεβάζει την απόδοσή του και πλέον τα ζητούμενα όσον αφορά τον ίδιο είναι δύο.Καταρχήν, να προσεγγίσει το 100% της φόρμας του.

Στους δύο μήνες που προηγήθηκαν ο Μπόλονι εμφανιζόταν να τον ρίξει στο γήπεδο, αφού είχε διαπιστώσει πως ο Σπαντάσιο ήταν πίσω στην φυσική κατάσταση.

Σιγά-σιγά ανεβαίνει, ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το τεχνικό τιμ του "Δικεφάλου" θα εξακολουθεί να δίνει βάρος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασής του.Το άλλο ζητούμενο είναι να μάθει καλύτερα τους συμπαίκτες του και τον τρόπο παιχνιδιού τους, στοιχείο που θα τον βοηθήσει να γίνει πιο παραγωγικός, αλλά και γνωριστεί καλύτερα και με τον κόσμο της ομάδας.

Και το λέμε αυτό γιατί υπάρχουν ορισμένοι που τον έχουν παρεξηγήσει, αφού περίμεναν να δουν στο γήπεδο ένα παίκτη τύπου Βιτόλο. Το δυνατό σημείο του Σπαντάσιο, όμως, είναι η ικανότητα του να οργανώνει παιχνίδι και να συνδέει τις γραμμές.

Είναι ποδοσφαιριστής με ικανότητα στις πάσες, αλλά και στο σκοράρισμα και η καλύτερη απόδειξη είναι τα 16 τέρματα που είχε πετύχει τη σεζόν 2008-2009 με την φανέλα της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η φιλοδοξία δεν κρύβεται...

Το πλέον θετικό στοιχείο, όμως, για τον Σπαντάσιο είναι πως δείχνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Το απέδειξε με την δήλωσή του πριν λίγο καιρό πως "αν δεν παίζω καλύτερα να φύγω".

Δείχνει να πιστεύει στις ικανότητές του και δεν φοβάται να το πει δημόσια, παρότι ξέρει ότι με αυτό τον τρόπο θα κριθεί πιο αυστηρά.Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και μία ακόμη παράμετρο που μπορεί να παίξει το ρόλο της.

Ο λόγος για τη συνύπαρξή του με τον Λάζαρ. Έπαιξαν μαζί ουκ ολίγα ματς στην Ραπίντ και στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πώς η άψογη συνεργασία τους θα συνεχιστεί και στους "ασπρόμαυρους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ