ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Ο Στίβεν Τσούμπερ στο SPORT24: "Είμαστε ένα γκρουπ με τρελούς τύπους, να πάρουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"

Ο Στίβεν Τσούμπερ στο SPORT24: "Είμαστε ένα γκρουπ με τρελούς τύπους, να πάρουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"
SPORT24

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη πρόκριση της Ελβετίας στα προημιτελικά του Euro 2024, τα μυστικά της ομάδας του, αλλά και τις... μονομαχίες στο τάβλι με τον Λεωνίδα Στεργίου.

Ο Στίβεν Τσούμπερ κι η παρέα του θα παραμείνουν στη Γερμανία για τουλάχιστον ακόμη πέντε ημέρες, ως τον προημιτελικό του Euro 2024. Το ποιος θα βρεθεί απέναντι (Αγγλία ή Σλοβακία) θα το ξέρουν σε λίγες ώρες, αλλά απ' ότι φαίνεται οι παίκτες του Μουράτ Γιακίν δεν αγχώνονται.

Πώς να αγχώνονται άλλωστε, όταν κόντρα σε Γερμανία και Ιταλία έδειξαν τόσο καλό πρόσωπο;

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη επιτυχία της Ελβετίας, τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστή αυτή την ομάδα, αλλά και τις... μονομαχίες στο τάβλι με τον Λεωνίδα Στεργίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Ποιο είναι το συναίσθημα; Ήσασταν κυριαρχικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό σε αυτό το παιχνίδι.

"Ήταν πραγματικά όμορφο να βλέπουμε ότι μπορούσαμε να παρουσιάσουμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε τόσο καλά. Δεν το περιμέναμε να είμαστε ειλικρινείς. Ξέραμε πως έχουμε δυνατή ομάδα. Στο τέλος της ημέρας θεωρώ πως πήραμε μια καθαρή και δίκαιη νίκη".

- Ποιο είναι πραγματικά το μυστικό αυτής της ομάδας;

"Δεν ξέρω, για να σου είμαι ειλικρινείς. Είμαστε ένα γκρουπ με πολλούς τρελούς τύπους. Οι περισσότεροι εκεί μέσα (σ.σ.: στα αποδυτήρια) γνωριζόμαστε για περισσότερα από δέκα - δεκαπέντε χρόνια. Πολλοί παίζαμε μαζί από μικρές ηλικίες, είτε στα αναπτυξιακά προγράμματα της Ελβετίας είτε σε ομάδες. Οπότε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Σε αυτό λοιπόν έρχονται να προστεθούν κάποια νέα παιδιά, με πολύ ταλέντο, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, που παίζουν σπουδαία. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε ψηλά".

- Δώσατε κάποια υπόσχεση ο ένας στον άλλον στα αποδυτήρια για να πάτε ως το τέλος;

"Για να είμαι ειλικρινής, έχουμε πολύ ισχυρό πνευματικό επίπεδο. Όλοι μας πιστεύουμε πως μπορούμε να πάμε μακριά στη διοργάνωση. Το πόσο μακριά εξαρτάται από τα πόδια μας. Όλοι πιστεύουμε στον εαυτό μας. Τώρα έχουμε ακόμη έναν αγώνα, τον οποίο θέλουμε να προετοιμάσουμε καλά".

- Ο Λεωνίδας (Στεργίου) μας είπε ότι παίζετε συχνά τάβλι. Είναι αυτό κιόλας ενδεικτικό του κλίματος στα αποδυτήρια;

(γελάει) "Δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ παίζω τάβλι. Αυτός δεν ξέρω. Νομίζω πως προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει".

- Κι ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΑΕΚ, που σε παρακολουθεί στο Euro 2024;

"Σας ευχαριστώ για όλα. Μου λείπετε! Εύχομαι πως την επόμενη σεζόν θα κατακτήσουμε πάλι τον τίτλο του πρωταθλητή"!

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ