ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο τελευταίος όρκος του Καραγκούνη"

"Ο τελευταίος όρκος του Καραγκούνη"
καραγκουνης uefa

Ο τελευταίος όρκος του Καραγκούνη..., και η πιθανή τιμωρία μεταγραφών αλά Τσέλσι για το "τριφύλλι"

Μάλιστα η είδηση έφερε τον τίτλο "Ο τελευταίος όρκος του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό", δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν, τόσο για τον παίκτη, όσο και τους "πράσινους" η συγκεκριμένη κίνηση.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της UEFA:

" Ο Γιώργος Καραγκούνης θα τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2012.

Ευτυχισμένοι μαζί
Ο 32χρονος διεθνής Έλληνας μέσος συμφώνησε για διετή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα της Αθήνας, όπου το 1995 ξεκίνησε ως επαγγελματίας και ξόδεψε επτά συνεχείς σεζόν. "Θα τελειώσω την καριέρα μου με τον Παναθηναϊκό, την ομάδα όπου όλα ξεκίνησαν για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Καραγκούνης στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, που έχει επίσης αγωνιστεί στην Ίντερ και την Μπενφίκα, θα είναι 35 ετών όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.




Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ, την Ντιναμό Βουκουρεστίου και τη Στουρμ Γκρατς στον όμιλο F του Europa League, ξεκινώντας με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατάσαραϊ στις 17 Σεπτεμβρίου".

Πιθανή τιμωρία αλά Τσέλσι λόγω Ντέιβιντ

Οπως αποκαλύπτει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "feroresfc.com.br" υπάρχει ένα σενάριο πιθανής τιμωρίας του Παναθηναϊκού στο στυλ της Τσέλσι. Δηλαδή της απαγόρευσης μεταγραφών για ένα χρόνο μπλέκοντας ως γεγονός τη δικαστική διαμάχη του Ντέιβιντ με την Παλμέιρας.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Ντέιβιντ, η Παλμέιρας θα δικαιωθεί και θα διεκδικήσει μέσω της FIFA ένα υψηλό χρηματικό ποσό από το "τριφύλλι" το οποίο δεν αποκλείεται να πάθει ότι και η αγγλική ομάδα.

Αν και από τον επίσημο Παναθηναϊκό διαψεύστηκε το ενδεχόμενο να έχει συμφωνήσει ο Ντέιβιντ να μεταγραφεί στη Γιουβέντους την 1η Ιανουαρίου (λέγοντας ο παίκτης είναι δικό μας), υπάρχει αναμονή για την εξέλιξη που δίνουν οι Βραζιλιάνοι.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ