ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο "τελευταίος πειρασμός" του Μουνιόθ

Ο "τελευταίος πειρασμός" του Μουνιόθ
Μουνιόθ

Ισπανοί δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν στο SPORT 24 τις προθέσεις του Βίκτορ Μουνιόθ

"Ένας Θεός του Ολύμπου", όπως τον παρουσίασε το ευρείας κυκλοφορίας φύλλο της εφημερίδας "Μάρκα", ο οποίος επέστρεψε στη …θνητή του μορφή με τα δύο σκαμπανεβάσματα με Εργοτέλη και Ατρόμητο.
Παρά ταύτα οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τον ιεραρχούν ως τον καταλληλότερο για να ηγηθεί της νέας εκδοχής του Παναθηναϊκού! Οι πρόσφατες αποκαλύψεις από την σύντομη παραμονή του στην Ισπανία αποδεικνύουν πως δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Τρεις Ισπανοί δημοσιογράφοι χαρτογραφούν, για λογαριασμό του SPORT24, το μέλλον του και αποκαλύπτουν ότι ο τελευταίος του πειρασμός θα είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που θα οδηγήσει στα προκριματικά του επερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δελεαστική πρόταση λύνει τον "γόρδιο δεσμό"

Ο Μάριο Ορνάτ της εφημερίδας "Ας" είναι από αυτούς που έχουν το προνόμιο να πληκτρολογούν τον αριθμό του Βίκτορ Μουνιόθ όταν θελήσουν να μάθουν νέα του. " Ο Βίκτορ είναι σοβαρός επαγγελματίας. Δουλεύει συνεχώς. Είναι αφοσιωμένος και προσεγγίζει τον Παναθηναίκό με μεγάλη σοβαρότητα. Έχουμε να μιλήσουμε περίπου δέκα ημέρες.

Δεν μου έχει αποκαλύψει τι θα κάνει γιατί απλά δεν γνωρίζει και ο ίδιος. Βρίσκεται σε στάση αναμονής.
Είναι επαγγελματίας και θα περιμένει τον Παναθηναϊκό να τον καλέσει να μιλήσουν και έπειτα θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει στην ομάδα» αποκαλύπτει ο Ορνάτ, ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει τις προθέσεις του προπονητή του "τριφυλλιού".

"Τον γνωρίζω αρκετά καλά και με έχει καλέσει στην Ελλάδα για να περάσουμε μερικές ημέρες μαζί. Αν η πρόταση που θα του υποβάλλει ο Παναθηναϊκός είναι δελεαστική, του εξασφαλίζει δηλαδή αυτά που θέλει, τότε προβλήματα υπαρκτά όπως ότι η οικογένεια του μένει στην Ισπανία θα επιλυθούν




".

Ο Ορνάτ θρυμματίζει τον μύθο περί προτάσεων που έχει δεχτεί ο Μουνιόθ από την πατρίδα του. " Αυτή τη στιγμή παρότι μπορεί να ακούγεται ότι έχει προτάσεις από την Ισπανία, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάτι. Ακούστηκε το όνομα του και για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όταν ο Χοακίν Καπαρός άφησε να εννοηθεί ότι θα φύγει, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να κατατεθεί πρόταση. Φυσικά αν προκύψει κάτι δελεαστικό από την Ισπανία, από μια ομάδα που πιστεύει τότε θα επιστρέψει. Αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο".

Το θερινό ντόμινο και το ελληνικό δέλεαρ

Ο Τσάβι Ενσενιάτ του περιοδικού "Δον Μπαλόν" πιστεύει ότι ο Μουνιόθ δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα. " Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του. Από την εποχή που ήταν στην Σαραγόσα. Ξέρεις ο Βίκτορ ήταν πάντοτε μια αξιοσέβαστη φιγούρα στη Βαρκελώνη και παρακολουθούσαμε τα νέα του. Αίσθηση μου είναι ότι θα γυρίσει πίσω.

Είναι ένας προπονητής με πολύ καλό όνομα, κατάφερε να ανεβάσει ένα επίπεδο την απόδοση της Σαραγόσα και θεωρώ ότι μπορεί να επωφεληθεί από το καλοκαιρινό… ντόμινο στους πάγκους των ομάδων. Η μόνη περίπτωση να μείνει στην Ελλάδα θεωρώ ότι είναι αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν το κατορθώσει και αποκτήσει τους παίκτες που θέλει τότε θα είναι ισχυρό κίνητρο το να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".



Οι μεγάλες προσδοκίες και οι φιλοδοξίες

Ο Μόισες Ντομίνγκες εργάζεται στην εφημερίδα "Sport' και συμφωνεί πως μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ θα αποτελέσει δέλεαρ για την παραμονή του Ισπανού στον Παναθηναϊκό. " Ο Μουνιόθ είναι ένας από τους προπονητές που οι περισσότερες ομάδες που πλασάρονται από την 8 ως την 12 θέση θα τον ήθελαν στον πάγκο τους. Έχει τη φήμη έπειτα από το πέρασμα του από την Σαραγόσα ότι μπορεί μια μέτρια ομάδα να την εξελίξει και να την πλασάρει κοντά στην τετράδα.

Πιστεύω ότι θα γίνουν κάποιες προτάσεις, το ζήτημα είναι αν τον ευχαριστήσουν. Επίσης επειδή είναι φιλόδοξος, αν η ομάδα κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και λάβει τις εγγυήσεις από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ότι θα ενισχυθεί έτσι ώστε να πραγματοποιήσει καλή πορεία, δεν πιστεύω πως θα αρνηθεί την παραμονή του στην Ελλάδα.

Τα πάντα είναι θέμα φιλοδοξιών και πόσο θα πιστέψει ότι τον στηρίζουν στο έργο του οι ιθύνοντες της ομάδας. Πάντως και να μην συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό θα βρει σιγουρα ομάδα στην Ισπανία



".
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ