ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Τεν Χαχ υπερασπίστηκε τον Ράσφορντ με την ατάκα του Ρονάλντο για την κέτσαπ

Ο Έρικ τεν Χαχ
Ο Έρικ τεν Χαχ © 2024 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στην Premier League από τον περασμένο Μάρτιο κι ο Έρικ τεν Χαχ τον παρομοίασε με ένα "μπουκάλι κέτσαπ", δανειζόμενος την ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες, περνώντας από το Σαουθάμπτον με 0-3. Ανάμεσα στους σκόρερ ήταν κι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος είχε να σκοράρει στην Premier League από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 26χρονος Άγγλος δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα σε 12 συνολικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονη κριτική για την αποδοτικότητά του.

Ο Έρικ τεν Χαχ στις δηλώσεις του τον υπερασπίστηκε, ενώ δανείστηκε την ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρομοιάζοντάς τον με μία "κέτσαπ".

"Το Champions League και τα γκολ είναι σαν την κέτσαπ, όταν αρχίσουν να τρέχουν δεν σταματούν", είχε πει ο Πορτογάλος σταρ.

"Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Κάθε επιθετικό θέλει να είναι στη λίστα των σκόρερ. Μόλις μπει το πρώτο γκολ ακολουθούν κι άλλα. Μια φορά ένας επιθετικός μιλούσε για ένα μπουκάλι κέτσαπ. Όταν έρθουν (τα γκολ), δεν σταματούν

Δεν δίνουμε σημασία σε όσα λέει ο έξω κόσμος, αλλά ήταν πολύ αρνητικό για εκείνον γιατί έχει δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες.

Έπαιζε πολύ καλά κι άξιζε ένα γκολ. Κάποια στιγμή ανταμείβεσαι. Σκόραρε ένα υπέροχο γκολ και για την ηλικία του ο αριθμός των τερμάτων που έχει είναι εκπληκτικός κι είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά ακόμη.

Για κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να είναι στο φύλλο αγώνα, ώστε να μπορεί να χτίσει το μομέντουμ, να χτίσει εμπιστοσύνη και μετά να έρθουν περισσότερα γκολ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ