ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τιάγκο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 33, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Τιάγκο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 33, σύμφωνα με τον Ρομάνο
(AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με tweet του αποκάλυψε πως στα 33 του χρόνια ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσιά του.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είπε αντίο στη Λίβερπουλ μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους Reds. Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος είχε μόλις μία συμμετοχή, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο ισχίο και αναγκάστηκε να κάνει και χειρουργείο.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχώρησε την Κυριακή (7/7) σε αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, με tweet του ανέφερε πως ο Τιάγκο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στην ηλικία των 33 και μάλιστα είναι έτοιμος για νέο κεφάλαιο στο ποδόσφαιρο, το οποίο και σχεδίαζε για καιρό.

Ο Αλκάνταρα ανδρώθηκε στην Μπαρτσελόνα, όπου και είχε 100 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Το "μπαμ" έγινε στην Μπάγερν με 235 παιχνίδια, 31 γκολ και 37 ασίστ. Με τη Λίβερπουλ αγωνίστηκε σε 98 ματς με τρία γκολ και έξι ασίστ.

Η τροπαιοθήκη του γεμάτη. Έχει κατακτήσει δύο Champions League, δύο Διηπειρωτικά, επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανία, τέσσερα Κύπελλα Γερμανίας, δύο UEFA Super Cup, ένα FA Cup, δύο Κύπελλα Ισπανίας, τρία ισπανικά Super Cup, τρία γερμανικά Super Cup, ένα Λγκ Καπ και ένα Community Shield.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ