VIRAL

Ο Τομ Χανκς στήριξε διά ζώσης την Άστον Βίλα στη μάχη της με την Λίβερπουλ

Tom Hanks attends the premiere of "Asteroid City" at Alice Tully Hall on Tuesday, June 13, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Tom Hanks attends the premiere of "Asteroid City" at Alice Tully Hall on Tuesday, June 13, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Η αναμέτρηση της Premier League μεταξύ της Άστον Βίλα και της Λίβερπουλ είχε άρωμα... Χόλιγουντ, με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανκς να βρίσκεται στις εξέδρες για χάρη της ομάδας του Έμερι και να πανηγυρίζει με την ψυχή του την ισοπαλία στο φινάλε.

Ποιος είπε ότι το Χόλιγουντ και η Premier League είναι δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι που δεν μπορούν να συναντηθούν; Ο Τομ Χανκς φρόντισε να τους ενώσει το βράδυ της Δευτέρας (13/05), με τον πολυβραβευμένο Αμερικανό ηθοποιό να βρίσκεται στις εξέδρες του "Βίλα Παρκ" για να δει από κοντά τον αγώνα της Άστον Βίλα με την Λίβερπουλ και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Ουνάι Έμερι.

Και αυτό γιατί εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί ένθερμο φίλο της ομάδας του Μπέρμιγγχαμ, με τον 67χρονο ηθοποιό να ντύνεται στα χρώματα των "βίλανς" και να δίνει ξεχωριστή λάμψη στις εξέδρες, για να πανηγυρίσει έξαλλα τα δύο γκολ του Ντουράν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Γκολ που μετέτρεψαν το 3-1 υπέρ της Λίβερπουλ στο ισόπαλο 3-3, με τον βαθμό αυτό να ενδέχεται να αποδειχτεί χρυσός στην προσπάθεια της Άστον Βίλα να βγει στο Champions League μέσω της κατάκτησης της 4ης θέσης στην Premier League.

TAGS VIRAL ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ