ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Τομ Κρουζ "έφαγε" τον Μπέκαμ

Ο Τομ Κρουζ "έφαγε" τον Μπέκαμ
Μπέκαμ

Σε διάψευση των πληροφοριών ότι δεν πήρε άδεια για να πάει στην Ρώμη και να δειπνήσει με τον Τομ Κρουζ προέβη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι η απόφαση του άγγλου μέσου να ταξιδέψει στην Ιταλία, προκάλεσε την οργή του Φάμπιο Καπέλο, ωστόσο τόσο η διοίκηση της "Βασίλισσας" όσο και ο ίδιος τόνισαν ότι είχε πάρει την σχετική άδεια.

" Μένω έκπληκτος από τον τρόπο που παρουσιάζουν το θέμα κάποιες εφημερίδες", δήλωσε αρχικά ο 31χρονος άσος για να προσθέσει:

"Ρώτησα τον σύλλογο για άδεια να πάω στο δείπνο την Παρασκευή και μου χορηγήθηκε από τη στιγμή που ήμουν στην Μαδρίτη και ακολουθούσα θεραπεία ενώ θα παρακολυθούσα και το παιχνίδι το Σάββατο. Έκανα ακριβώς αυτό και είμαι στην Μαδρίτη ολόκληρο το Σαββατοκύριακο".

Πάντως ο Μπέκαμ έσπευσε να επαναλάβει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την ώρα που δεν είναι βασικός στην Ρεάλ. " Δεν παίζω πολύ στην Ρεάλ Μαδρίτης και είναι αρκετά δύσκολο. Ο προπονητής το ξέρω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος να κάθομαι στον πάγκο.

Νομίζω ότι αυτή είναι η χειρότερη στιγμή που είχα. Παρόλα αυτά δεν έχω επιλογή παρά να σεβαστώ την απόφαση του και να ελπίζω ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Πρέπει τώρα να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κύριου Καπέλο. Έχω πίστη στις δυνατότητες μου αλλά παράλληλα η κατάσταση αυτή κάνει τα πράγματα δυσκολότερα για μένα".









TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ