ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο... "τοξοβόλος" χτυπάει επτά φορές

Ο... "τοξοβόλος" χτυπάει επτά φορές
INTIME SPORTS

Οι αριθμοί του Αμπέντ τον καθιστούν ανάμεσα στους MVP της φετινής περιόδου για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές και είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής οι περισσότερες εξ αυτών έχουν βγει στο τριφύλλι και το έχουν οδηγήσει στην τρίτη θέση και στα πλέι οφ. Με διαφορά ο καλύτερος των πράσινων είναι ο Μάρκους Μπεργκ αλλά αρκετοί εξ αυτών τον ακολουθούν και παλεύουν για την "δεύτερη" θέση.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μεχτί Αμπέντ. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει γεννηθεί στις 6 Αυγούστου του 1992 και αποκτήθηκε ως δανεικός από την Νιουκάστλ έδειξε και στο πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό στο οποίο ανακηρύχθηκε MVP ότι στην καλή του μέρα μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι.

Ο "τοξοβόλος" των πράσινων, από τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Αμπέντ, όπως δείχνουν και οι αριθμοί του είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ σημαντικός για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Ένα γρανάζι στην πράσινη μηχανή που όταν δουλεύει καλά κάνει τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει ρυθμούς.

Οι αριθμοί του Αμπέντ

Τι λένε όμως οι αριθμοί; Αυτή την στιγμή ο Αμπέντ μετά και το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαδειακό είναι ο δεύτερος σκόρερ του Παναθηναϊκού με επτά τέρματα. Πίσω μόνο από τον Μπεργκ που έχει δεκαπέντε. Μάλιστα ο μέσος του τριφυλλιού εισήλθε στην πρώτη 100άδα των πράσινων σκόρερ από καταβολής της Α' Εθνικής καθώς βρίσκεται στην 99η θέση.

Παράλληλα ο Αμπέντ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ στους συμπαίκτες του ενώ έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια με το τριφύλλι στο στήθος. Το εντυπωσιακό επίσης για την παρουσία του 22χρονου μέσου είναι πως από τα έξι ματς στα οποία έχει σκοράρει σε κανένα ο Παναθηναϊκός δεν έχει γνωρίσει την ήττα έχοντας κερδίσει τα πέντε εξ αυτών και έχοντας φέρει ισοπαλία μόνο σε ένα παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ