ΠΑΟΚ

Ο... Τσάβι της Ρουμπίν

Ο... Τσάβι της Ρουμπίν

Διαβάστε πως χαρακτηρίζεται ο 25χρονος Ισραηλινός μέσος Μπίμπρας Νάτχο στην Ρωσία και γιατί ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο (VIDEOS).

Αστον Βίλα και Τότεναμ είναι μόνο δύο από τις ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον Μπίμπρας Νάτχο. Η υπόθεση απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ σαφώς και δεν είναι εύκολη, αφού ο 25χρονος Ισραηλινός μέσος μόνο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Από το 2010 έως το 2014 αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της Ρουμπίν Καζάν γράφοντας 104 συμμετοχές και 21 γκολ.

Έμεινε ελεύθερος στις αρχές του μήνα γιατί δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία και αναζητά νέες προκλήσεις. Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε πως έχει σημειώσει 30 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική του Ισραήλ, ενώ έχει κατακτήσει μία φορά το Κύπελλο Ρωσίας, μία φορά το ρωσικό Σούπερ Καπ και μία φορά το Κύπελλο Ισραήλ.

Μετά το μίνι βιογραφικό του ήρθε η ώρα να περάσουμε στα κατορθώματα του Νάτχο και τις αναφορές που τον ακολουθούσαν κατά καιρούς, για να καταλάβουμε ποιος ακριβώς είναι. Κατ΄αρχήν πρόκεται για έναν ποδοσφαιριστή γρήγορο, που καλύπτει πολλούς χώρους στο κέντρο και καλό στις εκτελέσεις στημένων φάσεων.

Πάρα πολλές φορές η μπάλα κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα, είτε όταν ο Νάτχο ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ, είτε όταν ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι με την φανέλα της Ρουμπίν.

Ακόμη, με το δυνατό δεξί του πόδι πονοκεφαλιάζει συχνά πυκνά τους αντίπαλους τερματοφύλακες με τα σουτ που επιχειρεί.

" Ο Νάτχο δεν είναι ένας τυπικός παίκτης. Ξέρει πότε ακριβώς να ωθήσει την ομάδα του μπροστά και πότε να την κρατήσει πίσω" γράφεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα "russianfootballnews.com"

Ο Τσάβι της Ρουμπίν

Η Ρούμπιν τον απέκτησε το 2010 έναντι 650.000 ευρώ. Η ρωσική ομάδα χαρακτηρίστηκε, μάλιστα, τότε " δολοφόνος του ονείρου του Νάτχο", γιατί κατάφερε και τον άρπαξε από ευρωπαϊκές ομάδες με πολύ καλύτερο προφίλ από την Ρουμπίν. Πολλοί στην Ρωσία τον θεωρούν ως έναν από τους πιο αδικημένους παίκτες στην Ευρώπη και έχει κερδίσει, άλλωστε, στη Ρωσία το παρατσούκλι, Τσάβι!

" Ο Νάτχο είναι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος αμυντικός μέσος στο ρωσικό πρωτάθλημα μετά τον Ιγκόρ Ντενίσοφ. Μεταξύ των ξένων, αυτός είναι σίγουρα ο καλύτερος", είχε δηλώσει ο προπονητής της ομάδας U21 προπονητής Νικολάι Πισάρεφ σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πιστός Μουσουλμάνος

Ο Νάτχο παραμένει ως Μουσουλμάνος πιστός στις ρίζες του. Τηρεί τη νηστεία του Ραμαζανιού κάθε χρόνο, ενώ ακόμα και όταν είναι αντίπαλος λαμβάνει θερμό καλωσόρισμα σε ορισμένα μέρη της Ρωσίας λόγω του ότι είναι Μουσουλμάνος. Έχει αποκτήσει με την σύζυγό ένα γιο, ο οποίος τώρα είναι περίπου 1,5 ετών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ