ΑΡΗΣ

Ο Τσιώλης θέλει τον Καπετάνο του

Ο Τσιώλης θέλει τον Καπετάνο του
INTIME SPORTS

Την στιγμή που οι Σολτάνι και Καστίγιο ετοιμάζονται να υπογράψουν το συμβόλαιό τους την Δευτέρα, ο Κώστας Καπετάνος βρίσκεται ένα βήμα από το να τους ακολουθήσει και να γίνει κι αυτός κάτοικος "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 26χρονος Έλληνας μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάκη Τσιώλη και το γεγονός ότι συνεχίζει να είναι ελεύθερος παρά το γεγονός ότι ήθελε εδώ και δύο εβδομάδες να είχε ξεκαθαρίσει το που θα συνέχιζε την καριέρα του μόνο τυχαίο δεν είναι.

Στάση με την οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει πάρει την απόφασή του για το ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός του. Ο Άρης με έναν από τους βασικούς αγωνιστικούς λόγους να αποτελεί σίγουρα η παρουσία του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Εξάλλου Τσιώλης και Καπετάνος είχανε άριστη συνεργασία στην από κοινού τους παρουσία στον Ολυμπιακό Βόλου τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους συμβάλλοντας τόσο στην άνοδο της ομάδας της Θεσσαλίας από την Football League στην Super League όσο και στο να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο.

Κατά τα άλλα το πιθανότερο για τον Άρη στο μεταγραφικό μέτωπο είναι η εβδομάδα να ξεκινήσει με την ανακοίνωση της απόκτησης του Καρίμ Σολτάνι με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό να επισκέπτεται και πάλι τα γραφεία της ΠΑΕ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να υπογράψει το συμβόλαιό του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Σε μία εβδομάδα όπου αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Νέρι Καστίγιο για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή μετά την λύση του συμβολαίου του με την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ που είναι και το μόνο που απομένει.

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του διεθνή επιθετικού του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Μάντζιου, φαίνεται να περνάει στο χρονοντούλαπο, ενώ και αυτή του διεθνή επιθετικού του Ολυμπιακού, Κώστα Μήτρογλου, εξαιρετικά δύσκολα να προχωρήσει.

Για τον λόγο αυτό στον Άρη δείχνουνε να εξετάζουνε τον 24χρονο Αργεντινό επιθετικό Ρικάρντο Νοιρ της Μπόκα Τζούνιορς που προτάθηκε και απομένει να φανεί αν θα αποτελέσει μία περίπτωση ανάλογη με εκείνη προ διετίας του Λεάντρο Γκρασίαν.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που στην διάρκεια της εβδομάδας θεωρείται σίγουρο πως θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το τι μέλλει γενέσθαι με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που είναι να γίνει στα τέλη Ιουλίου, 25 ή 26 του μήνα, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπως και στις 5 Αυγούστου του 2009.

Επίσης στον Άρη συνεχίζουν να παρακολουθούν την σχέση του Ολυμπιακού με τον διεθνή μας μέσο Γιάννη Παπαδόπουλο που φέρεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά με την μεσαία γραμμή όμως η προτεραιότητα στον Άρη και για τον Τσιώλη είναι αν θα συνεχίσει να έχει στην διάθεσή του τον 20χρονο διεθνή Πορτογάλο της Πάρμα Ντανίλο Περέιρα κάτι όμως που εξαρτάται από τις διαθέσεις της ιταλικής ομάδας.

Για αυτό και στα υπόψη του δείχνει να είναι ο επίσης Πορτογάλος Ρικάρντο Ντάνι που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή ακόμη και στην διάρκεια της εβδομάδας όπου είναι πολύ πιθανό να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη ένας άλλος Πορτογάλος.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ Μάριο Ρουί Σίλβα με τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα.

Τέλος στον Άρη περιμένουνε να δούνε τι θα γίνει με τις ανοιχτές υποθέσεις ποδοσφαιριστών που δεν είναι στα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως τους Ευθύμη Κουλουχέρη που φαίνεται να «κολλάει» η μετακίνησή του στην Λάρισα, Οριόλ Λοθάνο που επί του παρόντος δείχνει να πατάει πάνω στο τριετές του συμβόλαιο, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Κάρλος Τόχα.

Στα ευχάριστα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσον αφορά τον Τόχα έχουνε να κάνουνε με το ότι ο Κολομβιανός πληροφορίες κάνουνε λόγο πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτλαντ από το MLS όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα των Ντάλας αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ