ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Τζίμας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Νυρεμβέργης

Ο Τζίμας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Νυρεμβέργης
Το πρώτο τέρμα του Τζίμα με τη Νυρεμβέργη. PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τζίμας άνοιξε λογαριασμό με τη Νυρεμβέργη, αφού σκόραρε με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 απέναντι στην Μπλάκμπερν σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας.

Η Νυρεμβέργη επικράτησε 4-1 σε φιλικό αγώνα (20/7) με την Μπλάκμπερν, με τον Στέφανο Τζίμα να σημειώνει το τέταρτο τέρμα, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο λογαριασμό με την νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τζίμας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και εκτέλεσε ψύχραιμα με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 93'.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτό το τέρμα έχει μία επιπλέον σημασία για τον Έλληνα επιθετικό, αφού στο προηγούμενο φιλικό απέναντι στη Μόναχο 1860 έχασε πέναλτι και επομένως βρήκε την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση, ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 18χρονος φορ παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στους Φράγκους με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και να δοκιμαστεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Β' Γερμανίας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ