ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Βαλβέρδε φέρνει Κάστρο"-Δύσκολα για Εντού

"Ο Βαλβέρδε φέρνει Κάστρο"-Δύσκολα για Εντού
ισραελ καστρο

Kοντά στον ΟΣΦΠ είναι ο "εκλεκτός" του Βαλβέρδε, Ίσραελ Κάστρο (vds)! Απομακρύνεται ο Εντού

Ο Κάστρο που αγωνίζεται στην Πούμας βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν.
Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ισπανός τεχνικός ήθελε το δεξί μπακ-χαφ της Πούμας στην Εσπανιόλ όταν καθόταν στον πάγκο των καταλανών.

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως όλα δείχνουν σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο πως ο Κάστρο θα μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος Μεξικανός που βρέθηκε στην Γηραιά Ήπειρο για διακοπές, ίσως είναι η πρώτη μεταγραφική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

Απομακρύνεται ο Εντού

Το ότι ο Εντού βρισκόταν πολύ ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού και η περίπτωση του ήταν δύσκολη ήταν δεδομένο, όμως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η απόκτηση του από τους ερυθρολεύκους φαντάζει απίθανη.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Χοσέ Φουέντες, πήγε στο πρόεδρο των Σεβιγιάνων 3 προτάσεις για τον πελάτη του από Ολυμπιακό, Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι, όμως η απάντηση του Μανουέλ Λοπέρα ήταν αρνητική.

Ο "ισχυρός άνδρας" της Μπέτις τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό και αν κάποια ομάδα τον θέλει τότε να πληρώσει την ρήτρα που φτάνει τα 36 εκ. ευρώ(!), ποσό υπέρογκο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ούτε πρόκειται να πληρώσει ο Ολυμπιακός.

Ο Μανουέλ Λοπέρα μίλησε στο ραδιόφωνο της Μπέτις και τόνισε πως υπάρχει επαφή με τον παίκτη προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Η πλευρά του Εντού είναι θετική στο ενδεχόμενο να μείνει στην Μπέτις όμως ζητά 2 εκ. ευρώ, ενώ αυτή την στιγμή αμοίβεται με 1.2 εκ. ευρώ ετησίως.

Όλα δείχνουν πάντως πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα συμφωνήσει με την ομάδα της Σεβίλλης στα 1.7 με 1.8 εκ. ευρώ ετησίως.

Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα ισχύσουν για την αγωνιστική σεζόν 2008-2009 με την κύρια διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά να εντοπίζεται στην άυξηση των τιμών τους κατά 10%.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την Παρασκευή και ώρα 12:00 σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης"τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2008-2009.

ΗΗ διαφορά σχετικά με τις κάρτες της προηγούμενης σεζόν εντοπίζεται στην αύξηση των τιμών η οποία κυμαίνετε κατά μέσο όρο πστο 10%. Η αξία του φθηνότερου εισιτηρίου είναι 450 ευρώ ενώ το ακριβότερο (VIP) θα κοστίζει 3.500 ευρώ.

Οι παλαιοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν από την ερχόμενη Τετάρτη (11/06) το δικαίωμα να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Η περίοδος των ανανεώσεων ισχύει έως της 27 Ιουνίου ενώ από τις 2 Ιουλίου θα μπορούν να προμηθευτούν ειιτήριο διαρκείας οι νέοι ενδιαφερόμενοι.

O Γιάννης Μώραλης, υπεύθυνος επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ τόνισε:

"Θα ισχύσουν τα ίδια συνδεσμιακά, στις ίδιες ποσότητες. Η αύξηση της τιμής στις συγκεκριμένες θύρες (4,5,6) κυμαίνεται στο 5%.

Το Καραϊσκάκη φαίνεται μικρό μόνο σε 7-8 ματς κάθε χρόνο και καλό θα ήταν να φαίνεται έτσι σε όλους τους αγώνες".



Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε και στην οποία του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μετά το πέρας της χθεσινής συνεδρίασης της Super League ξεκαθάρισε ότι: "Οι δηλώσεις ήταν υπερβολικές. Δεν υπήρξε καμία αλαζονεία στη στάση του Ολυμπιακού.

O Ολυμπιακός είχε ζητήσει 10-12 μέρες αναβολή του Δ.Σ Σούπερ Λίγκας για να προετοιμαστούν oι ομάδες. Δύο από αυτές της Β΄Εθνικής δεν είχαν ακόμη πάρει την άνοδο. Δεν ήταν επαρκής ο χρόνος".



Δείτε τον Κάστρο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Ρεάλ στο Μπερναμπέου



Δείτε τον Κάστρο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ












































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ