ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βαλβέρδε θα "φέρει" τους παίκτες

Ο Βαλβέρδε θα "φέρει" τους παίκτες
Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε καταφθάνει στην Ελλάδα, φέρνει ειδήσεις και... παίκτες, με τον ΟΣΦΠ να ξεκινά το χτίσιμο

Στο κάτω-κάτω, οι Πειραιώτες έχουν στοχεύσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, απλά οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν περάσει σε τελικό στάδιο, για να γνωρίζουμε αν υπάρξουν συμφωνίες ή "πέσουν στο κενό".
Ωστόσο, αυτό που μάλλον έχουν καταλάβει άπαντες που ασχολούνται με τους νταμπλούχους, είναι, ότι όλα τα σπουδαία θα τα... κουβαλήσει στις αποσκευές του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο νέος προπονητής της ομάδας, που αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα και θα 'χει πρώτα απ' όλους συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Εκεί θα ανοίξουν και τα χαρτιά! Εδώ που τα λέμε, η ομάδα θα 'χει καμιά δεκαριά απουσίες (λόγω υποχρεώσεων) στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ε, δεν θέλει ο Βάσκος να μην έχουν γίνει και οι μεταγραφές. Οι νταμπλούχοι δεν θα μείνουν στους Γκαλίτσιο, Κόβατς και Γιάννη Παπαδόπουλο, αυτό όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία και σας το γράφουμε συχνά-πυκνά από το SPORT 24, είναι ότι στο λιμάνι έχουν εντοπίσει τα κενά σε συγκεκριμένα πόστα της ενδεκάδας.

Μην πέφτετε στην... παγίδα, του "μεταγραφή να 'ναι κι ό,τι να 'ναι". Γιατί αν το έχετε παρατηρήσει, πάρα πολλοί είναι αυτοί, που συνεχώς προβάλουν παίκτες στα κουτουρού, άσχετα με το αν ο Ολυμπιακός εκεί που αγωνίζονται αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι πληρέστατος.

Τα δεδομένα


Αν λοιπόν πρέπει να υπάρχουν κάποια πράγματα στον... αφρό του κόκκινου ρεπορτάζ, αυτά είναι συγκεκριμένα:

1) Πρώτα απ' όλα, του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Σας επισημαίνουμε κάθε μέρα, ότι όσο δεν κλείνει στον Άρη, μην τον ξεγράφετε ποτέ. Ο Ολυμπιακός τον έχει βάλει "στο μάτι" και αφήνει τις μέρες να περάσουν.

Είναι από τις περιπτώσεις, που όσο πιο πολύ "ροδίσει", τόσο πιο εύκολα θα γίνει! Ο Βαλβέρδε άλλωστε το γνωρίζει, ότι η νέα ομάδα του, θέλει τον κεντρικό αμυντικό των Θεσσαλονικέων και γι' αυτό δεν έχει βγει στην αγορά να ψάξει για παίκτη στα μετόπισθεν.

2) Εκεί όμως που παλεύει ο Βάσκος, είναι σε δυο άλλες θέσεις. Μια στην επίθεση και μια στο κέντρο και λίγο αριστερά. Ένας Ίβανσιτς θα 'ταν ο καταλληλότερος, αλλά με τον Αυστριακό, αφού δεν έγινε η δουλειά όταν έπρεπε, τώρα θα 'ναι δύσκολο. Και μετά το Euro, ακόμη δυσκολότερο.

Ο Βαλβέρδε θα αναζητήσει πρώτα κανά πατριωτάκι του, ώστε να μπορεί και να τον κουμαντάρει, όμως δεν κλείνει πόρτες σε λάτιν στόχους που υπάρχουν ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Για μπροστά, επίσης η ιστορία, δεν είναι ξεκάθαρη. Ο Εθκέρο είπε πως ο Βαλβέρδε θα τον πάρει στον Ολυμπιακό αν τα βρει με τον Κόκκαλη. Και ο Βάσκος επιθετικός, είπε μεγάλη αλήθεια, αλλά αυτό το είχε προαναγγείλει, ο ίδιος ο πρόεδρος των Πειραιωτών. Ότι δηλαδή, σε μια μεταγραφή, θα 'χουν άποψη και οι άνθρωποι της διοίκησης.

Γι' αυτό λοιπόν και σας επισημαίνουμε, πως το ραντεβού προέδρου και προπονητή θα τα λύσει όλα και θα σταματήσει και κάποιους να παίζουν... λόττο με τις μεταγραφές της ομάδας του Πειραιά!

3) Μην λησμονήσετε μέχρι το τέλος Αυγούστου, ότι ανά πάσα στιγμή, η ομάδα μπορεί να δώσει και έναν ποδοσφαιριστή της, με μεταγραφή! Αποτελεί και... αρχή και παράδοση και είναι μέσα στα πλαίσια του επαγγελματισμού και του "δίνω-παίρνω" άλλωστε, να μην γυρίζει ο Ολυμπιακός την πλάτη σε συμφέρουσες προτάσεις.

Δεν πιστεύουμε να βγήκε χαμένος από την πώληση Καστίγιο; Οπότε, Τοροσίδης (ίσως), Άντζας (δύσκολα), Γκαλέτι (μόνο με πάρα πολλά), Μπελούτσι (υπό προϋποθέσεις), θα είναι πάντα πρωταγωνιστές σε σχετικές ιστορίες...

Λούα Λούα: "Δεν ψάχνω για ομάδα"



Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό επανέλαβε ο Λούα Λούα, παρά το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε γι' αυτόν στο τέλος της σεζόν, λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία υπέπεσε και την ειδοποίηση που παρέλαβε από τη διοίκηση για να βρει ομάδα.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί για σκωληκοειδίτιδα, ο Κονγκολέζος επιθετικός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό, αφού είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να γνωρίσω το νέο προπονητή της ομάδας, να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πρόεδρος δίνει τόσο σημασία για την υγεία μου και αυτό με έχει συγκινήσει. Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε στην ομάδα, θα σου πει ότι είμαι τρελός, αλλά με την καλή έννοια. Θέλω να μείνω. Δεν ψάχνω για ομάδα".

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ