ΑΡΗΣ

Ο Βανγκελί και η Εθνικής Ελλάδος

Ο αμυντικός του Άρη, Κρίστι Βανγκελί, μίλησε για το κύππελο ΟΥΕΦΑ αλλά και το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος

"Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα", δήλωσε ο Βανγκελί για την χθεσινή νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς για να αναφερθεί στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας: "Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πάρα πολύ και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την παρουσία τους".


Για τον τρόπο που ήρθε το χθεσινό 3-2 επί του Απόλλωνα μετά το 2-0 του 5΄ ο αμυντικός του Άρη δήλωσε: "Στο τέλός πήγαν όλα καλά, αφού εξασφαλίσαμε την έξοδο στην Ευρώπη. Όταν προηγείσαι από το 10' με 2-0 χαλαρώνεις. Μετά ο Απόλλων ισοφάρισε, κάτι που δεν το περιμέναμε. Τελικά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη".


Για την θέση του Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βανγκελί είπε: "Ο Άρης είναι μια ομάδα, που πρέπει να πρωταγωνιστεί", κι όσο για την φετινή πορεία τόνισε: "Από την αρχή της σεζόν όλοι το πιστεύαμε. Πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά".


Αναφερόμενος στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο ο Βανγκελί έκανε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Άρη λέγοντας: "Τώρα θέλουμε κοντά μας ξανά τον κόσμο στο ματς με τον Ατρόμητο, για να κλείσουμε το πρωτάθλημα με μία ακόμη νίκη", ενώ για την δική του παρουσία στην ομάδα την φετινή χρονιά είπε: "Για μένα ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, αφού ήρθαν το καλοκαίρι πολλοί ξένοι. Πάλεψα, κέρδισα μία θέση στην ενδεκάδα και πιστεύω ότι βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στους στόχους της".


Τέλος για την παρουσία του στην Εθνική Αλβανίας αποκάλυψε πως: "Για την Εθνική δε θέλω να ξαναπάω, για προσωπικούς μου λόγους" και ακόμα πως: "Έχω την ελληνική υπηκοότητα και έχω το δικαίωμα να παίξω στην εθνική Ελλάδας".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ