ΑΡΗΣ

Ο Βαντόζ έτοιμος να πει το ναι

Ο Βαντόζ έτοιμος να πει το ναι

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κριστιάν Βαντόζ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ Άρης.

Μέχρι το βράδυ ο Κριστιάν Βαντόζ αναμένεται να δώσει την απάντησή του στην πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Ο 27χρονος διεθνής Ούγγρος μέσος ήρθε χθες το πρωί στην Θεσσαλονίκη, μίλησε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρισκόμενος στα γραφεία της στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ενώ ακολούθως το απόγευμα όπως το ζήτησε παρακολούθησε την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά το τέλος της προπόνησης παρέθεσε δείπνο στον Βαντόζ σε παραλιακό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τον διεθνή Ούγγρο μέσο να μην θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αλλά να αποχώρησε ικανοποιημένος.

" Του άρεσαν αυτά που είδε, του άρεσε η νέα προσπάθεια που γίνεται από τον Άρη και οι ενδείξεις είναι θετικές. Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα χρήματα, αλλά αυτό που θα συναντήσει στην ομάδα", υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Βαντόζ, Χρήστος Σιωπίδης, που ήταν παρών στις συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαντόζ φέρεται να ζήτησε να απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης του ζητήθηκε να επισπεύσει την απάντησή του και να την δώσει μέχρι σήμερα το βράδυ.

Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο Μάκης Κατσαβάκης βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση και επιθετικού κι ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκου Κατσικοκέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ