ΠΑΟΚ

Ο Βεζυρτζής πρόεδρος, ο Γούμενος στο Λονδίνο...

Ο Βεζυρτζής πρόεδρος, ο Γούμενος στο Λονδίνο...
Βεζυρτζης

Συντάχθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Νίκο Βεζυρτζή. Κούδας και Μπιτσιάνης μέσα στην διοίκηση. Στο μεταξύ ο Γιάννης Γούμενος μιλάει με εταιρία στο Λονδίνο.

Την νέα διοίκηση λοιπόν του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: πρόεδρος: Βεζυρτζής, αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβολος ο Οικονομίδης, Α' αντιπρόεδρος ο Τρυφωνίδης, Β ' αντιπρόεδρος ο Μπιτσιάνης, και Γ' αντιπρόεδρος ο Γιώργος Κούδας.

Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκε o Κούλης Αποστολίδης και υπεύθυνος ΜΜΕ Ευθύμης Γαβριηλίδης.

Από την άλλη ενώ στην Θεσσαλονίκη συμβαίνουν αυτά, στο Λονδίνο ο Γιάννης Γούμενος έχει συνάντηση αυτήν με εταιρία επενδύσεων, με σκοπό φυσικά την παραχώρηση των μετοχών.

Αυτή η εταιρία που συζητά ο... ακόμα μεγαλομέτοχος του δικεφάλου, έχει στην κατοχή της δύο ποδοσφαιρκούς συλλόγους, μία στην Κίνα και μία στην Ιαπωνία. Οι συζητήσεις του Γούμενου έχουν κρατήσει περίπου 2 εβδομάδες.

Σκοπός των επαφών του αν τελικά υπάρξει συμφωνία είναι η εταιρεία αυτή να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τα 6,2 εκ. ευρώ που χρειάζονται για να συμβεί αυτό ή το μισό αυτού και το υπόλοιπο μια άλλη εταιρεία από την Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η εταιρεία αυτή επιθυμεί εμπλοκή της στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς όμως να έχει καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, αφού η προσπάθεια που φέρεται να έχει επιχειρήσει να έχει πέσει στο κενό.

Η Τσέλσι και ο Φερναντέζ
Η παρουσία του Γιάννη Γούμενου στο Λονδίνο σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον της Τσέλσι για λογαριασμό του Ντάνι Φερνάντεζ δυο φορές στην διάρκεια της φετινής χρονιάς σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με Λάρισα και Αιγάλεω, ήταν επόμενο παράλληλα με την φημολογία περί διαπραγματεύσεών για το πακέτο των μετοχών να αναπτύξουν και μία περί πώλησής του διεθνή Πορτογάλου τερματοφύλακα στην αγγλική ομάδα. Όπως και να έχει και τα δύο σενάρια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μια και καλή μέσα στις επόμενες μέρες.
Ομιλία Βούκοτιτς

Στα αγωνιστικά η ομάδα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωί το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής, δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς μίλησε στους παίκτες του "Δικεφάλου" για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας και τους έκανε τις ανάλογες παρατηρήσεις: " Έμεινα ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο και την προσπάθεια σας σ' αυτό. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην επίθεση και δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να κρατήσουμε τη νίκη".

Αναφερόμενος στην περίπτωση του τερματοφύλακα Κυριάκου Τοχούρογλου, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: " Συμβαίνουν τέτοια λάθη στο ποδόσφαιρο και ας μην τον πυροβολούμε. Έκανε μια λάθος εκτίμηση, πάει και τέλειωσε".

Ακόμα ο κ. Βούκοτιτς τόνισε πως είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν λάθη όπως αυτό στο τέλος του αγώνα, που λίγο έλειψε να κοστίσει και την ήττα στην ομάδα.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ