ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Βιάλι και οι... άλλοι

Ο Βιάλι και οι... άλλοι
New Image

Η παρέλαση υποψηφίων ονομάτων ως αντικαταστάτες του Ντεσάμπ στη Γιουβέντους ξεκίνησε, με τους Βιάλι, Κόντε και Λίπι να φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή

Μπορεί ο Μαρτσέλο Λίπι -τον οποίο τα ιταλικά ΜΜΕ έχριζαν φαβορί να καθήσει για τρίτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο των Τορινέζων- να ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην ιταλική "La Stampa" ότι δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να να επιστρέψει στην προπονητική δράση, ωστόσο η λίστα των επίδοξων μνηστήρων για την θέση του προπονητή είναι αρκετά μεγάλη.
Μάλιστα ένα σενάρια που κυκλοφόρησε συμπεριελάμβανε και τον "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή με τον παλιό αρχηγό της ομάδας και νυν προπονητή της Αρέτσο (ομάδα της Serie Β, που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με τη Γιουβέντους), Αντόνιο Κόντε, να πιάνει θέση στην άκρη του πάγκου.

" Φυσικά και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου προταθεί ένα τέτοιο πόστο, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ξεκάθαρη διάκριση ρόλων και αρμοδιοτήτων", τόνισε με δηλώσεις του ο Κόντε.

Από εκεί και πέρα, ονόματα που ακούστηκαν ήδη να αναλάβουν τη Γιουβέντους είναι ο παλιός "αγαπημένος" τηε εξέδρας, Τζανλούκα Βιάλι, (αυτή τη στιγμή εργάζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia"), ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας, Κλαούντιο Τζεντίλε, καθώς και ο Βάλτερ Νοβελίνο, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι φεύγει από τη Σαμπντόρια στη λήξη της σεζόν.

Τέλος, υποψήφιοι με λιγότερες πιθανότητες είναι ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν της Παλέρμο και ο Ντέλιο Ρόσι της Λάτσιο, με τον δεύτερο πάντως να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "λατσιάλι" μέχρι τον Ιούνιο του 2009.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ