ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βίκτορ Μουνιόθ έκανε την έκπληξη στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την ΑεΚ, καθώς στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Ιγκόρ Μπίσκαν!

Ο Βίκτορ Μουνιόθ έκανε την έκπληξη στην ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την ΑεΚ, καθώς στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Ιγκόρ Μπίσκαν!
μπισκαν

Όταν ήρθε ο Βίκτορ Μουνιόθ στην Ελλάδα, είναι αλήθεια οτι δεν γνώριζε κανείς τον τρόπο που επιλέγει την ενδεκάδα για κάθε αγώνα, όμως φαίνεται οτι αρέσκεται στις εκπλήξεις...

Στον αγώνα με την Χάποελ Τελ Αβίβ επέλεξε να ξεκινήσει τον Σρτζαν Άντριτς, ενώ όλη την εβδομάδα δεν είχε δείξει κάτι τέτοιο στις προπονήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη του Ισπανού τεχνικού, αφού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ επιλέγει να έχει σε θέση αμυντικού μέσου τον Ιγκόρ Μπίσκαν!

Ο Κροάτης μέσος όλη την εβδομάδα έκανε προπονήσεις με τους αναπληρωματικούς, ώστε να δει ο Ισπανός τεχνικός σε τι κατάσταση είναι και αν μπορεί ν' ανταποκριθεί στην πίεση. Ο Βίκτορ Μουνιόθ λοιπόν, έμεινε ικανοποιημένος απο την απόδοση του και αποφάσισε να του δώσει θέση βασικού.

Στην ενδεκάδα Βίκτορ, Γκούμας
Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ο Βίκτορ Μουνιόθ έχει επιλέξει να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Βίκτορ Σάντσες, ενώ στην άμυνα ο Γιάννης Γκούμας είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Μίκαελ Άντονσον.

Το σύστημα λοιπόν δεν αλλάζει (4-4-2), καθώς ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έχει διαπιστώσει τα κενά της ΑΕΚ και πιστεύει οτι μπορεί με το επιθετικό σχήμα που είχε παρατάξει κόντρα στους Ισραηλινούς μπορεί να "χτυπήσει" την Ένωση.

Κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Εμπέντε, στ' άκρα της αμυντικής γραμμής θα είναι οι Βύντρα (δεξιά), Σέριτς (αριστερά), ενώ κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μόρις, Γκούμας.

Στο κέντρο, ο Μπίσκαν θα είναι ο ανασταλτικός μέσος, ο Βίκτορ Σάντσες θα είναι ο "συνδετικός κρίκος" της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, ενώ στ' άκρα θα έχει βοήθειες απο τους Ίβανσιτς (αριστερά) και Ρομέρο (δεξιά), με τους Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη ν' αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Αλλαξαν τα δεδομένα...
Τέλος σε ότι αφορά την παρουσία των "πράσινων" οπαδών στο ΟΑΚΑ σίγουρα αναμενεται διαφορετική από τις μέχρι τώρα προβλέψεις. Από την μία οι καλές καιρικές συνθήκες από την άλλη η ήττα του Ολυμπιακού ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιθυμία πολλών οπαδών να βρεθούν την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ενισχύσουν τους "πράσινους" να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ