ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος κατέκτησε το Novicap, επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στον τελικό

Ο Μραζ πανηγυρίζει κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Μραζ πανηγυρίζει κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο Βόλος με γκολ των Μραζ και Γκλάβτσιτς επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και κατέκτησε το Novicap. Τρίτη θέση για τον Πανσερραϊκό.

Ένα γκολ στην αρχή κάθε 45λέπτου ήταν αρκετό για τον Βόλο ώστε να επικρατήσει 2-0 του Παναιτωλικού και να κατακτήσει το Novicup.

Στο 12ο λεπτό ο Αναστασόπουλος έκανε το λάθος, ο Κόμπα γύρισε στον Μραζ και εκείνος άνοιξε το σκορ. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αναστασόπουλος ανέτρεψε τον Ταχάτο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα ο Γκλάβτσιτς ευστόχησε και διαμόρφωσε το 2-0.

Μετά το 70 ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές, πίεσε, δίχως όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Κρούζλιακ, Λούνα, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς,Ταχάτος, Ντέλετιτς, Κόμπα, Μραζ.

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ (60’ Στεργιάκης), Κοντούρης, Οικονόμου (60’ Μπ. Ντουάρτε), Αναστασόπουλος (72’ Μλάντεν), Στάγιτς, Σκιαδάς (72΄Τσιγγάρας), Μπελεβώνης (72’ Μπουζούκης), Νικολάου, Φρ. Ντουάρτε (72’ Λιάβας), Χατζηθεοδωρίδης, Βοΐλης.

Στον Πανσερραϊκό κατέληξε η τρίτη θέση του τουρνουά αφού επικράτησε 2-1 του Αστέρα. Όλη η δράση στο ματς ήταν στο δεύτερο 45λεπτο, αφού στο πρώτο είχαν ευκαιρίες δίχως να τις εκμεταλλευτούν.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 53ο λεπτό με αυτογκόλ του Στάικου, όμως η συνέχεια ανήκε στον Πανσερραϊκό. Στο 67ο λεπτό ο Μασκανάκης έκανε το 1-1, ενώ ο Τομάς έδωσε τη νίκη στους Σερραίους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Καλτσάς, Σίτο, Μάντζης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Τσόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Χάγιεκ, Πηλέας, Στάικος Ντάνκερλουλ, Γούλερι, Στίνα, Χατζηστραβός, Μπαΐροβιτς.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ASTERAS AKTOR ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ