ΑΡΗΣ

Ο Βράνιες αποχαιρέτησε και πάει Χέρτα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙΤΣΑ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙΤΣΑ ΒΡΑΝΙΕΣ - ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Η αποφόρτιση του ρόστερ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ξεκίνησε με την συμφωνία για λύση της συνεργασίας με τον Γιούριτσα Βράνιες που οδεύει στην Χέρτα Βερολίνου.

Ο Γιούριτσα Βράνιες συμφώνησε σήμερα το μεσημέρι κατά την παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο διεθνής Κροάτης μέσος που αποκτήθηκε από τον Άρη τον περασμένο Σεπτέμβρη μέτρησε στο διάστημα της παρουσίας του δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Super League με ΟΦΗ και Ολυμπιακό και συνολικά 59'.

Πλέον ο Βράνιες αφού ανακοινωθεί αύριο και επίσημα η λύση του συμβολαίου του από την ΠΑΕ Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στην Γερμανία όπου αγωνιζόταν για μία δεκαετία πριν την έλευσή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί στο περιθώριο της προπόνησης της ομάδας του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο διεθνής Κροάτης μέσος αποχαιρέτησε τους μέχρι εκείνο το σημείο συμπαίκτες του αλλά και το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη.

Κι όσο για τον επόμενο σταθμό του Βράνιες; Θα είναι στην επιστροφή του στην Γερμανία η Χέρτα Βερολίνου όπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ