STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Βρούτσης άναψε πράσινο φως για τη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE /  /  -  (  /  )
CHAMPIONS LEAGUE / / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Με κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις τους με Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα, με τον Γιάννη Βρούτση να επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ αγωνίζονται εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι ασπρόμαυροι θα έχουν κόσμο στο πλευρό τους, απέναντι σε Λαμία και αντίστοιχα.

Και αυτό γιατί ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, άναψε το πράσινο φως για τη διάθεση εισιτηρίων και τη μετακίνηση φιλάθλων, από τη στιγμή που αυτή δεν θα γίνει οργανωμένα.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024- 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ