ΠΑΟΚ

Ο Βρύζας ενημερώνει τον Σάντος

Ο Βρύζας ενημερώνει τον Σάντος
Ερεμενκο

Ο Βρύζας πρόκειται να ενημερώσει τον Σάντος για την απόδοση των παικτών που τσέκαρε στο φιλικό της Βουλγαρίας με την Φινλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βρύζας τσέκαρε δύο παίκτες της Βουλγαρίας με τον έναν να είναι χαφ που αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού και άλλους δύο της Φινλανδίας επίσης ο ένας να είναι χαφ και αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού. Ο συγκεκριμένος όλα συγκλίνουν πως είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τον διεθνή Φινλανδό μέσο της ρωσικής Σατούρν, Αλεξέι Ερεμένκο, τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή του παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα σε Λέτσε και Φιορεντίνα αντίστοιχα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ερεμένκο σε περίπτωση που απασχολήσει τελικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτηθεί ακόμα και ως δανεικός. Κάτι ανάλογο δηλαδή που όπως υπενθυμίζεται είχε συμβεί τον Ιανουάριο με τις περιπτώσεις του Βερόν από την Σιένα και του Γκάβραντσιτς από την Ντιναμό Κιέβου.

Στα αγωνιστικά στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε να προστεθεί και αυτό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση και για το λόγο αυτό επέστρεψε εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη εγκαταλείποντας την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Εκτός του Χριστοδουλόπουλου εκτός πλάνων του Σάντος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι οι τραυματίες Μελίσσης και Αραμπατζής αλλά και οι τιμωρημένοι Μπαλάφας και Βερόν.

Στα ευχάριστα για τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ είναι ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Βασίλη Λάκη ο οποίος συμμετείχε χωρίς κάποιο πρόβλημα στο χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης το οποίο περιλάμβανε ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και τακτικής.

Κανονικά στην διάθεση του Σάντος και ο Ηλίας Χαραλάμπους που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τραυματίας με τον διεθνή Κύπριο πληροφορίες να τον φέρνουν στο στόχαστρο της Ομόνοιας ενώ από σήμερα το παρών στην προπόνηση θα δώσουν και οι Ηλιάδης και Μπαλάφας στην επιστροφή του από την Εθνική Ελπίδων.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ