ΠΑΟΚ

Ο Ζαγoράκης ακολουθεί το πλάνο του

Ο Ζαγoράκης ακολουθεί το πλάνο του
Ζαγορακης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ασχολείται ήδη με το πλάνο που έχει καταρτίσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ως μόνο σίγουρο την στιγμή αυτή όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι ότι στην άκρη του πάγκου θα είναι ο Φερνάντο Σάντος και σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Πορτογάλου τεχνικού θα καταρτιστεί το νέο ρόστερ.
Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας πάντως, ακριβώς την επόμενη της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συζήτηση δυο ωρών στα γραφεία της με τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Θοδωρή Ζαγοράκη που ήθελε την συγκεκριμένη επαφή πριν από την Συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματίσει να δώσει σήμερα και την ανέβαλε για την Παρασκευή 2 Μαΐου. Αιτία της μετάθεσής της είχε να κάνει με τον καθοριστικό αυριανό αγώνα της ομάδας μπάσκετ στο PAOK Sports Arena με τον Άρη.

Αυτό που τους εξήγησε ήταν τους λόγους στήριξης στον Φερνάντο Σάντος με την συζήτηση να επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα όπως αυτό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με τον Ζαγοράκη πάντως να επιφυλάχθηκε να δώσει λεπτομέρειες στην Συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στις 2 Μαΐου. Εκείνο που φρόντισε να τους ενημερώσει ήταν ότι μόνο η μαζική συμμετοχή των φιλάθλων της ομάδας στην αύξηση του κεφαλαίου θα βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ για να απεμπλακεί από τα οικονομικά της προβλήματα.

Τους ξεκαθάρισε μάλιστα ότι υπάρχουν μόλις ένας δυο επιχειρηματίες που έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν στην αύξηση με ποσά που δεν ξεπερνούν τις 500.000 ή 700.000 ευρώ ο καθένας. Αυτό σημαίνει ότι κανείς από τους δύο δεν μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν και όπως ανέφερε πολύ θα το ήθελε ο ίδιος.

"Όποιος θέλει να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ μπορεί αν αποκτήσει τις μετοχές από την αύξηση του κεφαλαίου. Αυτόματα θα είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και όλοι εμείς θα μείνουμε στην άκρη για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μου", ανέφερε όταν τέθηκε το σχετικό θέμα ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ αυτό που ζήτησαν ήταν να ενημερωθούν για το ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν πρόβλημα στη διοίκηση και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ με τον ίδιο υπό την πίεση που του ασκήθηκε είπε ορισμένα πράγματα. Ακόμα ανέφεραν τις δικές τους θέσεις για όλα τα θέματα που ακούστηκαν με προσοχή από τον Ζαγοράκη που δεσμεύτηκε να τις αξιοποιήσει.

Νωρίτερα χθες το μεσημέρι υπήρξε συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Ζαγοράκη και Σάντος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Πορτογάλο τεχνικό να συζήτησαν τον προγραμματισμό για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ενίσχυσης της νέας αγωνιστικής περιόδου με προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

Παράλληλα ο Ζήσης Βρύζας οργανώνει τα επόμενα ταξίδια του στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει κι άλλους παίκτες ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό μετά το Πάσχα – την επόμενη εβδομάδα δηλαδή - η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει δυο τουλάχιστον μεταγραφές εν όψει της νέας χρονιάς. Σταδιακά εξάλλου αναμένεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο με το τι μέλλει γενέσθαι με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ