ΠΑΟΚ

Ο Ζαγοράκης στην Γερμανία

Ο Ζαγοράκης στην Γερμανία
Ζαγοράκης

Στην Γερμανία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ταξίδεψε συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλία Βιολίδη, και το μέλος της διοίκησης Ανδρέα Μανδρίνο με τους τρεις να έτυχαν υποδοχής στο αεροδρόμιο του Ανόβερο από φιλάθλους του "Δικεφάλου" και να μην πίστευαν στα μάτια τους. Με τον τρόπο αυτό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλησαν να τους δείξουν τη στήριξή τους προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, και τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο.
Κι αν αυτό ήταν το κλίμα που επικράτησε στο αεροδρόμιο του Ανόβερο λίγη ώρα αργότερα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ οι τρεις τους έγιναν δεχτοί με πολλά χαμόγελα με πρώτους που τους υποδέχθηκαν να ήταν οι Παναγιώτης Ποικιλίδης και Κώστας Ιωσηφίδης.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν να παρακολουθήσει τον τελικό της Εθνικής Νέων με την Ισπανία όπως έκανε άλλωστε ολόκληρη η αποστολή του ΠΑΟΚ. Στο περιθώριο της παρουσίας του στο ξενοδοχείο σε ερώτηση προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σχετικά με τη ρύθμιση των χρεών αλλά και την κατάθεση του νομοσχεδίου η απάντησή του ήταν: " Υπάρχει ικανοποιήσει για την κατάθεση του νομοσχεδίου της ρύθμισης, αλλά το χαμόγελο στα χείλη μας θα έρθει όταν γίνει νόμος".

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πάντως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και εκτός από τα δύο φιλικά με Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σεντ Πάουλι που θα παρακολουθήσει θα έχει επαφές και συζητήσεις με τον Γιώργο Παράσχο και τους αρχηγούς της ομάδας ενώ θα συζητηθούν τα θέματα του Άλαν και του Ουντέζε.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ που θα ξεκινήσει στις 16:30 ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να συνεχίσει τις δοκιμές του στην προσπάθειά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Παράσχος αναμένεται να επιμείνει στην χρησιμοποίηση του Άλαν στην άμυνα, του Μελίσση στα αμυντικά χαφ, θα πάρει χρόνο ο Λάκης ενώ παράλληλα θα αναζητηθεί και ρόλος για τον Γεωργιάδη. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το χώρο της επίθεσης εκεί όπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναζητεί το καλύτερο δυνατό δίδυμο ανάμεσα στους Βρύζα, Χριστοδουλόπουλο, Σάλμον και τον νεαρό Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα ο Μπαλάφας φαίνεται να μεταφέρεται κατ΄ ανάγκη από την μεσαία γραμμή στην άμυνα ενώ ο Χαραλάμπους θα δοκιμασθεί στην θέση του στόπερ. Όσο για το σύστημα με το οποίο θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τη νέα περίοδο ούτε και σε αυτό φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμη ο Παράσχος με αποτέλεσμα και εκεί να υπάρξουν δοκιμές.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ