ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζαϊρί στον Ολυμπιακό! Ο Βαλβέρδε;

Ο Ζαϊρί στον Ολυμπιακό! Ο Βαλβέρδε;
βαλβερδε INTIME SPORTS

Το SPORT 24 αναλύει την απόκτηση Ζαϊρί για τα ρεπό σε Γκαλέτι και τις επιπτώσεις στο θέμα Βαλβέρδε

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην περίπτωση του Ζαϊρί που χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν ποιοτικότατο και ελκυστικότατο -από πλευράς τιμής και ηλικίας- ποδοσφαιριστή. Αυτό φυσικά θα άλλαζε, αν ο Μαροκινός γινόταν αντικείμενο πλειστηριασμού, ή υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Η τιμή του, απλούστατα θα εκτοξευόταν!
Η διοίκηση του Ολυμπιακού λοιπόν, θέλησε να προλάβει τέτοιου είδους "ανεξέλεγκτες καταστάσεις" και ενήργησε γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Η πρόταση για 2ετές συμβόλαιο υπερέβαινε κατά πολύ αυτή του Αστέρα, με αποτέλεσμα ο "μάγος" των Αρκάδων να γίνεται σύντομα κάτοικος Πειραιά.

Ο... σπάταλος Ιμπάνιεθ!



Και τώρα έρχεται η λογική ερώτηση! Ξέρετε, αυτή με τη δύσκολη απάντηση:
-Ερ: "Μα ήταν επιλογή του προπονητή ο Ζαιρί";

Απ: Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής!

-Ερ: "Μα έχει εισηγηθεί την απόκτησή του ο Βαλβέρδε";

Απ: 27χρονος, ελεύθερος και με κοινοτικό διαβατήριο!
-Ερ: "Μα, άλλο ρωτάω! Ο Βαλβέρδε τον ήθελε";

Απ: Καλό παιδί ο Μαροκινός!

Όπως καταλαβαίνετε, καλό είναι να μην το σχολιάσουμε περαιτέρω. Ο Βαλβέρδε σίγουρα ενδιαφέρεται για κάθε αξιόλογο, ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα. Η θέση αυτή "πονάει" την ομάδα και ο Βάσκος έχει εκφράσει την επιθυμία για ενίσχυση του ρόστερ. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο χειρισμός ήταν αποκλειστικά προεδρικός!

Είπαμε, ο χρόνος είναι χρήμα και ο Βαλβέρδε μαζί με τον Ιμπάνιεθ, δυστυχώς τον ξοδεύουν αλόγιστα... Το περίφημο "μένω" του 45χρονου δεν είναι ακόμη επίσημο και όσο αργεί, ίσως και να απομακρύνεται. Το ραντεβού με το μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, πάει όλο και πιο μακριά.

Οι διαβεβαιώσεις του Ισπανού ατζέντη πως ο πελάτης του «ψηφίζει» φανατικά Ολυμπιακό είναι θετικές, όμως σε καμία περίπτωση δε μπορούν να σηματοδοτήσουν την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά. Συνεπώς, η ώρα του Σωκράτη Κόκκαλη είχε έρθει!

Τα ρεπό του Γκαλέτι και ο "φευγάτος" Λέτο!


Ο χειρισμός του προέδρου ξεκαθάρισε πολύ γρήγορα το ομιχλώδες τοπίο στην υπόθεση Ζαιρί και -όπως όλα δείχνουν- παρόμοιες υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν με τον ίδιο τρόπο. Σεβασμός στο πρόσωπο του Βαλβέρδε υπάρχει, όπως και επιθυμία από πλευράς διοίκησης για ανανέωση του συμβολαίου του. Η έγκαιρη ενίσχυση της ομάδας όμως, παραμένει βασική προτεραιότητα…

Αγωνιστικά, αυτή η μεταγραφή καλύπτει αρκετές "μαύρες τρύπες" στο ρόστερ των πρωταθλητών. Πρώτα απ’ όλα, ο Γκαλέτι θα μπορεί επιτέλους να λείψει από κάποιον αγώνα, χωρίς να νιώθει ενοχές για την κατάρρευση του δεξιού άκρου των πρωταθλητών!

Ο Ζαϊρι διαθέτει την ποιότητα και την προσωπικότητα για να καλύψει το κενό του Αργεντινού, δίνοντάς του τα απαραίτητα... ρεπό που χρειάζεται, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε μια απαιτητικότατη χρονιά.

Ο Μαροκινός "τα κάνει όλα και συμφέρει", αφού αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο, κάτι που ίσως να αποδειχθεί σωτήριο για τον Ολυμπιακό. Με το Ζαϊρί στο ρόστερ, η πιθανότητα της επιστροφής του Λέτο στη Λίβερπουλ δε μοιάζει τόσο τρομακτική. Ακόμη και αν ο Αργεντινός μείνει, τότε σίγουρα λίγος ανταγωνισμός για μια θέση στην 11άδα δεν θα του έκανε κακό.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ