ΜΙΛΑΝ

"Όχι" από Λαπόρτα για Ετό

"Όχι" από Λαπόρτα για Ετό
New Image

Απομακρύνεται ο Καμερουνέζος φορ της Μπαρτσελόνα για τους "ροσονέρι" μετά την τελευταία δήλωση του Ζουάν Λαπόρτα ότι δεν παραχωρείται ο παίκτης

"Ο Ετό δεν είναι προς πώληση. Τη νέα σεζόν η γραμμή κρούσης της Μπαρτσελόνα θα αποτελείται μόνο από σταρ, τον Τιερί Ανρί, τον Ροναλντίνιο, τον Λιονέλ Μέσι και τον Ετό", τόνισε με δηλώσεις του το βράδυ της Τρίτης (17/7) ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, δίνοντας απάντηση στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και που ήθελαν τους Ιταλούς να καταθέτουν πρόταση 42 εκ.ευρώ για τον Καμερουνέζο.

Ίδια άποψη με τον Λαπόρτα εξέφρασε και ο γνωστός μάνατζερ FIFA, Ερνέστο Μπροντζέτι, υποστηρίζοντας ότι "αμφιβάλλω πολύ για το αν θα πάει στη Μίλαν ο Ετό. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει τον επιθετικό της".

Να σημειωθεί ότι πέρα από τα γνωστά ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των Γκαλιάνι και Αντσελότι για την ενίσχυση της επίθεσης (Ροναλντίνιο, Ντρογκμπά, Σεβτσένκο, Πάτο) προστέθηκε τις τελευταίες ώρες και αυτό του Ζούλιο Μπαπτίστα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα έκανε πολλούς ανθρώπους της Μίλαν να στρέψουν πάνω του το βλέμμα τους.



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ