ΑΡΗΣ

"Όχι" για Αβραάμ

"Όχι" για Αβραάμ
Παπαδοπουλος

Ο ΟΣΦΠ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ύψους 1,2 εκ. ευρώ, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Λάμπρου Σκόρδα

Λίγες ώρες μετά την σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό, οι διοικούντες προχώρησαν άμεσα στην πρώτη τους κίνηση. Οι ερυθρόλευκοι, μέσω του Γιάννη Χρυσικόπουλου, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του Λάμπρου Σκόρδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε μικρή την προσφορά του Ολυμπιακού, ύψους 1,2 εκ. ευρώ (εκτός από το συγκεκριμένο πόσο ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Άρη ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση μετεγγραφής του Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα), για έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2009.

Μάλιστα, ο κ. Σκόρδας φέρεται να ζήτησε από τον γενικό διευθυντή της πειραϊκής ομάδας πάνω από 4 εκ. ευρώ (!) προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να παραχωρήσουν τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής σύντομα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Άρη, οπότε το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον Ολυμπιακό απομακρύνεται. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και την Παρασκευή (13/6) με το υπάρχον συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι να επεκτείνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν στη διαδικασία... παζαριών με τη διοίκηση του Άρη, γι' αυτό και προτίθενται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην ξένη αγορά για την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ