ΑΕΚ

"Όχι" και από Δέλλα

"Όχι" και από Δέλλα
Δέλλας, Σπάτα, ΑΕΚ, προπονητικό INTIME SPORTS

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε και ο Τραϊανός Δέλλας. Επόμενοι στόχοι Ουζουνίδης και Λίνεν.

Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη και ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Έτσι, η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση εξετάζει τις υπόλοιπες επιλογές που έχει για τον πάγκο του συλλόγου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Έβαλντ Λίνεν να είναι τα πρώτα ονόματα στην λίστα.

Από τους δύο προπονητές το προβάδισμα αυτή τη χρονική στιγμή έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς έχει κάνει ήδη επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ.

H δήλωση του Δέλλα για το "όχι" στην ΑΕΚ

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τύχη της ομάδας στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Σκέφτηκα πάρα πολύ το ποια απόφαση θα ήταν η πιο σωστή για την ομάδα που υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσα να την πάρω εντελώς εγωιστικά, γεγονός που θα ευνοούσε μόνο εμένα. Τα τελευταία χρόνια πολλοί λειτούργησαν βάσει αυτού του σκεπτικού (δεν αναφέρομαι σε προπονητές) με συνέπεια η ΑΕΚ να βρίσκεται στη σημερινή κατάστασή της. Με βάση αυτή τη λογική και ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα για την ΑΕΚ αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση, σκεπτόμενος ότι μια επιλογή κάποιου πιο έμπειρου από εμένα προπονητή θα ήταν η ενδεδειγμένη αλλά και πιο αποτελεσματική.

Ολο αυτό το διάστημα που έχω φύγει από την ΑΕΚ, είχα άπειρες προτάσεις να μιλήσω για τα `τι' και τα `πώς' της φετινής ομάδας. Δεν το έκανα, πιστεύοντας ότι κάνω καλό στην ΑΕΚ με το να μην αναλύω τα κακώς κείμενα.

Οποιος αγαπάει την ΑΕΚ αυτή την εποχή θα πρέπει να σωπάσει. Δηλώσεις και έριδες για την ομάδα μόνο κακό κάνουν. Πολύς κόσμος μπορεί να απογοητεύτηκε από αυτή την επιλογή μου επειδή πιστεύει σε μένα, αλλά ποτέ δεν θα `πρόδιδα' την ομάδα της ΑΕΚ λαμβάνοντας μια απόφαση που δε θα βοηθούσε κατά τη γνώμη μου στην παρούσα φάση

Τραϊανός Δελλας"

Η ιστορία του... άδειου πάγκου

Οι δύο αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει ο Ανδρέας Δημητρέλος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης, προσθέτει ακόμα ένα πρόβλημα στην ποδοσφαιρική ομάδα που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει προπονητή στον πάγκο της.

Η απόφαση της απόλυσης του Βαγγέλη Βλάχου πάρθηκε πολύ πιο εύκολα από όσο είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ακόμα και αν στη διοίκηση της ΑΕΚ είχαν την εντύπωση πως θα έπαιρναν την υπογραφή του Άγγελου Αναστασιάδη το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν το Νο1 στη λίστα του Δημητρέλου αλλά ο πνευματικός του Αναστασιάδη έβαλε φρένο στην μετακίνησή του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Αμέσως μετά το πρώτο "Όχι" η διοίκηση της Ένωσης κινήθηκε για την απόκτηση του Τραΐανού Δέλλα αλλά κι εκεί η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Ο "Τράι" είχε πολύωρες συζητήσεις με τον Δημητρέλο αλλά δεν πείστηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ με αποτέλεσμα η ομάδα να πορεύεται στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) χωρίς προπονητή!

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 στόχος του Βασίλη Δημητριάδη. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, από την θέση του τεχνικού διευθυντή, εισηγήθηκε την απόκτηση του πρώτη προπονητή της Ξάνθης.

Η τρίτη επιλογή ίσως να είναι και η φαρμακερή για την ΑΕΚ αλλά με τα "όχι" να πέφτουν βροχή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν στο κρίσιμο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα θα υπάρχει νέος προπονητής. Πάντως στη λίστα υπάρχει ακόμα ένα όνομα, αυτό του Έβαλντ Λίνεν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ