ΑΡΗΣ

Όχι Κούπερ στην Μπόκα Τζούνιορς

Όχι Κούπερ στην Μπόκα Τζούνιορς
κουπερ

Αρνητικά απάντησε στην Μπόκα Τζούνιορς ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Παίζουν με Αστέρα Φερνάντεζ, Κουλουχέρης

Όπως είναι γνωστό ο Αργεντινός τεχνικός που πριν από μερικές μέρες είχε υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, του 2011, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, απάντησε αρνητικά με μία κίνηση που φανερώνει ότι δεν ασχολείται με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το μόνο που επιθυμεί ο Κούπερ είναι από εδώ και στο εξής στο υπόλοιπο της χρονιάς να μπορέσει να οδηγήσει τον Άρη και στο κάτι παραπάνω από την συμμετοχή του στο Europa League της επόμενης χρονιάς.

Τόσο στον θεσμό του Κυπέλλου hellas online με την κατάκτησή του στο μεγάλο ραντεβού της 24ης Απριλίου που είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ όσο και στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ στο κυνήγι της 1ης θέσης που θα ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής ημέρας αυτό περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με τους Θέμη Κουλουχέρη και Νταρίο Φερνάντεζ να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθονται στην διάθεση του Κούπερ για τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ για αύριο το πρόγραμμα του Αργεντινού τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ