ΑΡΗΣ

"Όχι λανθασμένες κινήσεις"

"Όχι λανθασμένες κινήσεις"
Άρης INTIME SPORTS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, στην οποία αναφέρεται για τη συνάντηση ενημέρωσης με το ποδοσφαιρικό τμήμα.Επιστρέφει στο γήπεδο η ομάδα το Σάββατο (27/12).

Ο ΑΣ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, στην οποία αναφέρεται για τη συνάντηση ενημέρωσης με το ποδοσφαιρικό τμήμα.Μεταξύ άλλων τονίζει ότι θα κινηθεί με απόλυτη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα για να μην γίνουν λανθασμένες κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:" Ο Πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΗΣ και μέλη του Δ.Σ. αύριο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος και στην συνέχεια με τους παίκτες της ομάδας για να τους ενημερώσουν, λόγω των τελευταίων εξελίξεων που υπάρχουν στο τμήμα.

Οι ιστορικές στιγμές που βιώνει ο τεράστιος Σύλλογος μας δεν αφήνει περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις, ο Ερασιτέχνης θα κινηθεί με απόλυτη υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα και σε κάθε περίπτωση με γνώμονα το συμφέρον του ΑΡΗ για να υπάρξει ένα επίπεδο αντάξιο της ιστορίας του Συλλόγου μας".

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της εορταστικής άδειας των ποδοσφαιριστών του Άρη καθώς για αύριο (27/12) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις.

Το ερωτηματικό τους ωστόσο για το τι μέλλει γενέσθαι παραμένει καθώς το διοικητικό τοπίο παραμένει θολό, εφόσον δεν έχουνε δρομολογηθεί εξελίξεις με τον AΣ να μην έχει καταλήξει ακόμα στις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Για αυτό και αύριο ο πρόεδρος του ΑΣ και μέλη ου ΔΣ θα έχουνε συνάντηση με τα μέλη του προπονητικού τιμ και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το πώς έχει η κατάσταση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ