ΙΩΝΙΚΟΣ

"Όχι" της ΑΕΚ για τρεις παίκτες

"Όχι" της ΑΕΚ για τρεις παίκτες
Νίκος Γκουλής INTIME SPORTS

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στον Ιωνικό, όσον αφορά την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού, τριών ποδοσφαιριστών της

Συγκεκριμένα, η Ένωση ενημέρωσε ότι οι Κουτρομάνος, Παυλής και Ζαρμπάς, δεν παραχωρούνται καθώς βρίσκονται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Στα αγωνιστικά, χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κατά του Εθνικού Αστέρα και εντατική προπόνηση για τους υπόλοιπους περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας της Νίκαιας.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Γκουλής στον επόμενο αγώνα κόντρα στην Καλαμάτα, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού επιστρέφουν τόσο οι Γκονζάλες και Χατζής που στην Καισαριανή εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και οι Μακόρ, Φουκούντα, Φαμπίνιο, Αναστασιάδης και Γκόγκας, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση έχει οριστεί για την Τρίτη, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει τριήμερο ρεπό (Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή). Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλαμάτα.

Την Τρίτη επίσης, ο προπονητής του Ιωνικού θα αποφασίσει για το ματς στο οποίο θα εκτίσει την ποινή του ο Παπαζούδης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ