ΟΦΗ

ΟΦΗ: Αποκάλυψε την ιδιαίτερη τέταρτη εμφάνισή του, την οποία θα φοράει τη νέα σεζόν

2024-2025 (  / EUROKINISSI)
2024-2025 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δώδεκα ημέρες μετά από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο ΟΦΗ αποκάλυψε μέσω της σελίδας του στο Instagram την τέταρτη φανέλα της ομάδας για το 2024-25 που θα είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.

Με τις ομάδες της Stoiximan Super League να έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, σιγά σιγά προχωρούν στα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεων που θα φορούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον ΟΦΗ να κάνει μία σχετική "αποκάλυψη" την Δευτέρα (15/7).

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλού παρουσίασε μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram την τέταρτη εμφάνισή τους τη νέα σεζόν (χρώματος μαύρου και χρυσού), η οποία θα φορεθεί σε κάποια επιλεγμένα παιχνίδια και η οποία έχει την ιδιαιτερότητα πως έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά.

"Armored in black. Striking gold. H 4η φανέλα του ΟΦΗ για τη σεζόν 2024-25 είναι εδώ!

Δημιουργία της @puma από ανακυκλώσιμα υλικά και την τεχνολογία dryCell.

Θα τη βρείτε στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport ”, στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmossport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά merchandise του ΟΦΗ, φέρει το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ. Tap στο bio για το online store!", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Κρητικών.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ