STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Άρης: Τα highlights του κίτρινου θριάμβου

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς για την Super League Interwetten
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο πανηγυρίζει το γκολ του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς για την Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Ούτε ο ΟΦΗ μπόρεσε να φρενάρει τον εντυπωσιακό φέτος Άρη, με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να θριαμβεύουν με 3-0 στο "Γεντί Κουλέ" και να πατούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείτε τα highlights από τη νίκη των κιτρίνων (VIDEO).

Μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης πήρε νέα σημαντική νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας, εις βάρος του ΟΦΗ με το ευρύ 3 που συνιστά τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους στην έδρα των Κρητικών.

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν προηγούμενοι 2-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χάρη στα γκολ του Μπερτόγλιο στο 29' και στο 42' ενώ τη χαριστική βολή στον ΟΦΗ την έδωσε ο Ματίγια στο 73' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σφραγίζοντας το τρίποντο της ομάδας του στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Δείτε τα highlights από το 3-0 του Άρη στην έδρα του ΟΦΗ που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ