ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-1

ΟΦΗ-Ατρόμητος 0-1
Περόνε

Νίκη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τον Ατρόμητο, που επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Σίμιτς (65' Νουαφόρ), Ντρούλιτς (46' Γκάντζεφ), Γκάγκουλα, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Πετρόπουλος, Μονιάκης, Κουνενάκης, Γκέρμπερ (74' Λεοζίνιο).

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Μερίνο (82' Νικολόπουλος), Σκοπελίτης, Κριπιντήρης, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Κάστρο, Περόνε (86' Αποστολόπουλος), Τσίγκας (72' Τσίγκας).

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Βοηθοί: Τζούνας (Κοζάνης), Μπιτσίδης (Θράκης)

Τέταρτος διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες κάρτες: Μπαρκαουάν στο 23', Ντρούλιτς στο 26', Γκέρμπερ στο 38' (ΟΦΗ), Τσίγκας στο 24', Κριπιντήρης στο 26', Περόνε στο 28', Κορακάκης στο 35', Μερίνο στο 53', Μιχαηλίδης στο 79', Γελαδάρης στο 93' (Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ έδειχνε πιο ορεξάτος, όμως κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και δεν είναι τυχαίο ότι ο διαιτητής αναγκάστηκε να δείξει επτά κίτρινες κάρτες.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 43' και από μπαλιά του Κατεμή, ο Κορακάκης έφυγε μπροστά, πλάσαρε τον Τζόρβα, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με τον Ατρόμητο να παίζει πιο έξυπνα από τον ΟΦΗ, που εμφάνισε σημάδια επιπολαιότητας στην άμυνά του. Κι αυτό το πλήρωσε στο 61', όταν σε σέντρα του Γελαδάρη, οι αμυντικοί ολιγώρησαν, ο Κορακάκης "τσμίπησε" την μπάλα προς τον Περόνε, που ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα με αριστερή προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία κι έτσι η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος πέτυχε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2008, καθώς η τελευταία φορά που έφυγε νικήτρια από το γήπεδο ήταν επί της Βέροιας στις 30 Δεκεμβρίου, για τη 14η αγωνιστική της Super League.
Συνέντευξη Τύπου
Παράσχος: " Στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία μας. Σήμερα ήμασταν μέτριοι, αν στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί στην τελική προσπάθεια, τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί καλύτερα για μας. Ο αγώνας συνεχίζεται, θα σκύψουμε τα κεφάλια και θα δούμε τα παιχνίδια με πρώτο αυτό της Πέμπτης. Μακάρι να μην επηρεαστούν τα παιδιά και πέσει η ψυχολογία τους γιατί δουλεύουν κάτω από πολλή πίεση".

Όγιος: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο δεύτερο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος και τη θέλησή τους. Ο ΟΦΗ ερχόταν από θετικά αποτελέσματα, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για μας".

Γκάντσεφ: " Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα, χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το παιχνίδι του κυπέλλου την Πέμπτη".

Σκοπελίτης: " Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε πολύ πάθος, από το πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Δεν είμαστε ομάδα που πρέπει να παίζει για να σωθεί".
Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Ατρομήτου προήλθε από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τις επτά κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, οι οποίες σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών (23'-38'). Συνολικά, ο διαιτητής έδειξε δέκα κίτρινες κάρτες στον αγώνα. Πολλά φάουλ, πολλές δυνατές μονομαχίες στο Παγκρήτιο Στάδιο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: "Παγκρήτιο Στάδιο"
Διαιτητής: Πολατιάν(Πέλλας)
Βοηθοί: Τζούνας(Κοζάνης), Μπιτσίδης(Θράκης)
ΟΦΗ: Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Σίμιτς, Ντρούλιτς, Γκάγκουλα, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Πετρόπουλος, Μονιάκης, Κουνενάκης, Γκέρμπερ
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Μερίνο, Σκοπελίτης, Κριπιντήρης, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Κάστρο, Περόνε, Τσίγκας



1' Έναρξη αγώνα
4' Κεφαλιά ΟΦΗ Πετρόπουλος
Ο Μονιάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πετρόπουλος έκανε την κεφαλιά "ψαράκι" από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξία κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.
10' Σχόλιο
Καλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ πιέζει την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ψάχνουν τις ευκαιρίες τους στις αντεπιθέσεις.
18' Ευκαιρία ΟΦΗ
Ο Σίμιτς με εξαιρετική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα πλάγια αλλά η σέντρα του δεν ήταν το ίδιο καλή με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ο Πετρόπουλος να κάνει την κεφαλιά.
23' Σχόλιο
Πολύ καλύτερος ο ΟΦΗ που συνεχίζει να πιέζει και προσπαθεί κυρίως από την δεξιά πλευρά να δημιουργήσει κάτι καλό.
23' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Μπαρκαουάν
24' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Τσίγκας
25' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Ντρούλιτς
25' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Κριπιντήρης
28' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Περόνε
30' Σχόλιο
Πολλά νεύρα στην αναμέτρηση και ο διαιτητής διάλεξε να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές μοιράζοντας κίτρινες.
30' Ευκαιρία ΟΦΗ Ντρούλιτς
Ο Πετρόπουλος έφυγε απο καλυπτόμενη θέση στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, έκανε το γύρισμα για τον Ντρούλιτς αλλά ο φορ το ΟΦΗ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά υπό πίεση με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Μιχαηλίδης.
33' Σουτ ΟΦΗ Γκάγκουλα
Ο Μονιάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο προωθημένος Γκάγκουλα έκανε το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ.
35' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Κορακάκης
37' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Γκέρμπερ
39' Σουτ ΟΦΗ Πετρόπουλος
Ο επιθετικός των γηπεδούχων προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από τα δοκάρια του Μηχαηλίδη
40' Ευκαιρία ΟΦΗ Σφακιανάκης
Ο Σφακιανάκης βρέθηκε σε πολύ πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου αλλά του σουτ που επιχείρησε πέρασε απελπιστικά άουτ.
43' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα έχει χαλάσει από τα πολλά φάουλ και τις κάρτες, ενώ η μονόπλευρη ανάπτυξη του ΟΦΗ από τα δεξιά δεν δείχνει να έχει αποτελέσματα για την ώρα.
43' Ευκαιρία Ατρόμητος Κορακάκης
Ο Κατεμής πέρασε πολύ ωραία την μπάλα πάνω από την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ αλλά ο Κορακάκης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τζόρβα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ μέσα από την περιοχή.
45' Σουτ Ατρόμητος Γελαδάρης
Ο Γελαδάρης έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τζόρβα.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Γκάντζεφ στη θέση του ΝΝτρούλιτς
51' Σχόλιο
Πολύ πιο επιθετικός ο Ατρόμητος στην επανάληψη.
53' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Μερίνο
55' Σχόλιο
Χωρίς φάσεις τα πρώτα λεπτά της επανάληψης.
58' Ευκαιρία Ατρόμητος Σκοπελίτης
Ο Σκοπελίτης προσπάθησε να εκμεταλλευθεί μια ασυνεννοησία στην άμυνα του ΟΦΗ αλλά ο Τζόρβας βγήκε έγκαιρα από τα καρέ του και μπλόκαρε την μπάλα.
61' Γκολ Ατρόμητος Περόνε
Ο Γελαδάρης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κορακάκης έστρωσε την μπάλα στον Περόνε με τακουνάκι και ο τελευταίος δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει από το τη μικρή περιοχή.
65' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Νουαφόρ στη θέση του Σίμιτς
70' Σχόλιο
Ο ΟΦΗ προσπαθεί να απαντήσει αλλά ο Ατρόμητος αμύνεται εξαιρετικά χωρίς να κάνει λάθη.
71' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Γεωργίου στη θέση του Τσίγκα
73' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Λεοζίνιο στη θέση του Γκέρμπερ
80' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Μιχαηλίδης
81' Σχόλιο
Πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα ο ΟΦΗ
82' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Νικολόπουλος στη θέση Μερίνο
87' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Αποστολόπουλος στη θέση του Περόνε
90' Έναρξη καθυστερήσεων
4 λεπτά
93' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Γελαδάρης
94' Λήξη αγώνα
























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ