STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Περιστεριώτες, πήραν πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο, ισοφαρίζοντας στο 90'+2' με τον Καλοσκάμη

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Ατρόμητος
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις τον ΟΦΗ με τον Καλοσκάμη και πήρε άξια την ισοπαλία με 1-1 στο Ηράκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ατρόμητος πήρε άξιο βαθμό στο Ηράκλειο ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις με τον Καλοσκάμη έπειτα από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου από τον Αθανασίου. Ο Γκονζάλες είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος.

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Περιστεριώτες, πήραν πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο, ισοφαρίζοντας στο 90'+2' με τον Καλοσκάμη

Ο Ισπανός έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς με μια έμπνευση στο 9' που έπιασε εξαπίνης τον πορτιέρε του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος όμως είχε απάντηση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις με τον Καλοσκάμη που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή έπειτα από μια γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Αθανασίου.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 8' ο Μίχορλ εκτέλεσε εντός περιοχής από γύρισμα του Αθανασίου όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα όμως και όχι απλά απείλησε αλλά άνοιξε το σκορ. Ο Γκονζάλες έπιασε... στον ύπνο τον Κοσέλεφ και με ένα δεξί σουτ από πολύ δύσκολη γωνία έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Οι δύο ομάδες πίεζαν ψηλά, ακόμα και μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ουκ ολίγες φορές επιχείρησαν με αλλαγές παιχνιδιού να δημιουργήσουν κάποιο αδύναμο σημείο. Οι Περιστεριώτες βρήκαν τελικές, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Χριστογεώργου με αξιώσεις με αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τον ΟΦΗ να προηγείται.

Στο ίδιο μήκος κύματος ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να έχει τον πρώτο λόγο και να ψάχνει τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο ΟΦΗ όμως είχε κλείσει πολύ καλά τους χώρους και δεν άφηνε τους Περιστεριώτες να βρουν το γκολ. Μάλιστα, ο Χριστογεώργος είπε όχι στον Γιουμπιτάνα που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Έλληνα τερματοφύλακα στο 84'.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία όμως βρήκε τον τρόπο στις καθυστερήσεις. Ο Αθανασίου εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο από αριστερά, ο Ουάρντα γύρισε την μπάλα και ο Καλοσκάμης, που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή, βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας για τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς ο Μανσούρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 90'+7' και ο Κίνι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ με δέκα τελείωσε ο ΟΦΗ λόγω της αποβολής του Ισέκα.

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι Περιστεριώτες, πήραν πολύτιμο βαθμό στο Ηράκλειο, ισοφαρίζοντας στο 90'+2' με τον Καλοσκάμη
  • ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (71' Νους), Γκονζάλες, Γκαγιέχος, Καραχάλιος (83' Μαρινάκης), Μπάκιτς (71' Χριστόπουλος), Ριέρα (62' Χιμένεθ), Αποστολάκης (83' Κουτεντάκης), Ισέκα
  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83' Καλοσκάμης), Μπακού (58' Βρακάς), Μίχορλ (58' Γιουμπιτάνα), Ουάρντα, Φαν Φέερτ (58' Καρλίτος)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ