STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ-Ατρόμητος 4-1

ΟΦΗ-Ατρόμητος 4-1
οφη πανηγυρικο

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά το 2007 καθώς νίκησε 4-1 τον Ατρόμητο για την 16η αγωνιστική της Super League

Πλέον, οι Κρητικοί έχουν μπει για τα καλά στο "κόλπο" της Ευρώπης, καθώς διεκδικούν με αξιώσεις την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν γι' άλλη μια φορά ο Γκόραν Ντρούλιτς που γνώρισε την αποθέωση την ώρα που έγινε αλλαγή απο τον Ράϊνερ Μάουρερ.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Ρ. Μάουρερ): Σηφάκης, Μπελεβώνης, Πίτσος, Ισά, Κωνσταντινίδης (65' Εντμίλσον), Ουέλινγκτον (76' Γκονζάλες), Αρβανίτης, Ντρούλιτς (77' Νουαφόρ), Οφορίκουε, Σιλά, Σφακιανάκης.

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Γεωργίου, Χάλαρης, Μαγκντί (61' Λαζανάς), Ραγκουέλ (69' Κατεμής), Μερίνο (81' Μαρίνος), Ντόε, Αντερσον, Λουτσιάνο, Κορακάκης.

Διαιτητής: Θανάσης Μπριάκος
Κίτρινες: Αρβανίτης (ΟΦΗ) / Κορακάκης, Μερίνο (Ατρόμητος)
td> Με μια ματιά
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 6' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Ντρούλιτς δημιουργήθηκε αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Σφακιανάκης απο κοντινή απόσταση προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Η επόμενη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 19', με τον Πίτσο να ξεφεύγει στο σπριντ από την αντίπαλη άμυνα αλλά να καθυστερεί χαρακτηριστικά να σουτάρει και τελικά να ανακόπτεται από τον Χάλαρη.

Ο αγώνας είχε πλέον αποκτήσει καλό ρυθμό, αφού βγήκαν στην επίθεση και οι φιλοξενούμενοι. Οι παίκτες του Παράσχου έχασαν καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 20', όταν ο Ντόε σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Σηφάκη σε σωτήρια επέμβαση. Εξι λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ διπλασίασε τα γκολ του με ωραία κεφαλιά του Οφορίκουε, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Μπελεβώνη. Στο 35' οι Κρήτες έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ, με τον Σιλά να σουτάρει ελάχιστα άουτ ύστερα από μια καλά οργανωμένη επίθεση.

Το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους περιλάμβανε νέες συγκινήσεις... Στο 50', ο Μερίνο ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι σκοράροντας με εξαιρετικό αριστερό βολέ, για να γίνει το 3-1 τέσσερα λεπτά αργότερα με ένα αυτογκόλ που σπάνια μπορεί να δει κανείς στα γήπεδα, σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου!

Ο Μιχαηλίδης πέταξε τη μπάλα στον Αντερσον, ο οποίος την ξαναγύρισε από μεγάλη απόσταση αλλά δίνοντας ύψος, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει πάνω από τον εμβρόντητο τερματοφύλακα και να καταλήξει στα δίχτυα του...

Η απρόσμενη τροπή επηρέασε τους φιλοξενούμενους, κι έτσι στο 72' ο Σφακιανάκης χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στον αγώνα, ύστερα από ασίστ του Οφορίκουε που τον έβγαλε σε σχεδόν άδεια εστία. Στο 83' ο Λουτσιάνο έχασε καλή ευκαιρία σουτάροντας πάνω στον Σηφάκη, για να ολοκληρωθεί το ματς με νέα χαμένη ευκαιρία του Ντόε, στις καθυστερήσεις.
td> Όλα τα λεφτά...
Μπορεί ο Άντερσον να μην το ήθελε, όμως το αυτογκόλ του Βραζιλιάνου μέσου ήταν απο τις ομορφότερες φάσεις του αγώνα. Βεβαίως, γι' άλλη μια αναμέτρηση ο Ντρούλιτς ήταν ο κορυφαίος των Κρητικών.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απόδοση των φιλοξενούμενων μετά το αυτογκόλ του Άντερσον.
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Κόρνερ ΟΦΗ
Σέντρα του Μπελεβώνη απο τα δεξιά, ο Ραγκουέλ παραχώρησε κόρνερ μπροστά απο τον Σιλά.
6' Γκολ ΟΦΗ Σφακιανάκης
Ο Ντρούλιτς εκτέλεσε κόρνερ απο τ' αριστερά, ο Οφορίκουε εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Σφακιανάκη που δεν είχε κανένα πρόβλημα μπροστά απο τον Μιχαηλίδη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
13' Οφσάιντ Ατρόμητος
Ο Μερίνο προσπάθησε να κινηθεί στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
17' Κόρνερ ΟΦΗ
Ο Μπελεβώνης εκτέλεσε φάουλ απο τα δεξιά, ο Σφακιανάκης γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Κωνσταντινίδης κέρδισε κόρνερ καθώς είχε πλάτη στην εστία.
20' Ευκαιρία ΟΦΗ Πίτσος
Οι κοντρες ευνοήσαν τον Πίτσο που μπήκε στην περιοχή, όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων κατάφεραν ν' απομακρύνουν την μπάλα την τελευταία στιγμή.
21' Ευκαιρία Ατρόμητος Ντόε
Ο Ντόε βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα του ΟΦΗ, μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε σουτ, όμως ο Σηφάκης ήταν σ' ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.
25' Φάουλ Ατρόμητος
Ο Λουτσιάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Σηφάκης μπλοκάρει την μπάλα.
26' Γκολ ΟΦΗ Οφορίκουε
Ο Μπελεβώνης έκανε και πάλι σέντρα απο τα δεξιά, ο Οφορίκουε βρέθηκε στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά νίκησε τον Μιχαηλίδη.
28' Ευκαιρία Ατρόμητος Ντόε
Ο Γελαδάρης έκανε σέντρα απο τ' αριστερά, ο Ντόε πήρε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε πάνω απο την εστία του Σηφάκη.
32' Άουτ Ατρόμητος
Ο Άντερσον εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Σηφάκη.
35' Ευκαιρία ΟΦΗ Σιλά
Ο Μπελεβώνης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Γεωργίου και βγήκε στην αντεπίθεση κάνοντας σέντρα απο τα δεξιά, ο Ντρούλιτς άφησε για τον Σιλά που επιχείρησε σουτ, η μπάλα όμως πέρασε έξω απο την εστία του Μιχαηλίδη.
40' Άουτ Ατρόμητος
Ο Μερίνο με πολύ ωραία προσπάθεια απέφυγε τον αντίπαλο του και προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Κορακάκη, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Ντόε που έκανε σουτ με την μπάλα να περνάει ψηλά απο την εστία του Σηφάκη.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Γκολ Ατρόμητος Μερίνο
Ο Λουτσιάνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μερίνο έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής και με αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σηφάκη.
52' Ευκαιρία ΟΦΗ Ντρούλιτς
Ο Μπελεβώνης προωθήθηκε και έκανε σέντρα απο τα δεξιά, ο Ντρούλιτς έκανε το πλασέ στην κίνηση και ο Άντερσον απομάκρυνε πάνω στην γραμμή.
54' Γκολ ΟΦΗ Άντερσον
Απίστευτο γκολ για τους Κρητικούς! Ο Μιχαηλίδης θέλησε να δώσει την μπάλα στον Άντερσον, εκείνος προσπάθησε να γυρίσει στον τερματφύλακα του απο το κέντρο, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη που παρακολουθούσε εμβρόντητος την πορεία της μπάλας...
59' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Κορακάκης
Πρώτη κάρτα στον αγώνα για μαρκάρισμα του Κορακάκη στον Σιλά.
61' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Λαζανάς στην θέση του Μαγκντί.
64' Άουτ Ατρόμητος
Ο Ντόε γύρισε στον Κορακάκη στο ύψος της περιοχής του ΟΦΗ, εκείνος επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Σηφάκη.
65' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Εντνίλσον στην θέση του Κωνσταντινίδη.
69' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Κατεμής στην θέση του Ραγκουέλ.
70' Κόρνερ ΟΦΗ
Ο Οφορίκουε βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και προσπάθησε να σουτάρει, όμως τελικά κέρδισε κόρνερ.
72' Γκολ ΟΦΗ Σφακιανάκης
Ο Ουέλινγκτον "έσπασε" το τεχνητό οφσάιντ των φιλοξενούμενων, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον αμαρκάριστο Σφακιανάκη και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.
74' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Μερίνο
Ο Μερίνο αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.
75' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Γκονζάλες στην θέση του Ουέλινγκτον που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού.
77' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Νουαφόρ στην θέση του Ντρούλιτς.
80' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος
Ο Μαρίνος στην θέση του Μερίνο.
82' Ευκαιρία Ατρόμητος Ντόε
Ο Λαζανάς γύρισε για τον Ντόε στην περιοχή, ο Λιβεριάνος γύρισε και επιχείρησε σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε πάνω απο την εστία του Σηφάκη.
83' Ευκαιρία Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ο Λουτσιάνο βρέθηκε σε θέση βολής απο τα δεξιά, όμως ο Σηφάκης απομάκρυνε το σουτ που επιχείρησε ο μέσος των φιλοξενούμενων απο το ύψος της μικρής περιοχής.
86' Σουτ Ατρόμητος Λουτσιάνο
Ο Λουτσιάνο βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και έκανε σουτ, όμως ο Σηφάκης έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
90' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Αρβανίτης
Κίτρινη κάρτα στον Αρβανίτη για μαρκάρισμα στον Λουτσιάνο.
90' Ευκαιρία Ατρόμητος Ντόε
Ο Ντόε έκανε σουτ απο το ύψος της περιοχής του ΟΦΗ η μπάλα όμως πέρασε έξω απο την εστία του Σηφάκη.
90' Λήξη αγώνα













TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ