ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Ζανελάτο η αποστολή των Κρητικών για το ματς με τον Ατρόμητο

Intime

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (29/3).

Το πρωί της παρασκευής (18/3) ο ΟΦΗ έκανε προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, εστιάζοντας σε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις (27/3) και ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου (29/3) με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο των playoffs της Stoiximan Super League.

Στην προπόνηση, μέρος δεν πήρε ο Ντάνιελ Ναούμοφ, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Κέλβιν Λιούις ακολούθησε μόνο ένα κομμάτι του προγράμματος. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Φράνκο Ζανελάτο.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς:

Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μαρινάκη, Γκονζάλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Σίλβα, Μπρεσάν, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Ανδρούτσο, Μπάκιτς, Νέιρα, Φούντα, Σενγκέλια, Νους, Θεοδοσουλάκη, Ριέρα, Ζανελάτο, Γιανγκ και Σαλσέδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ