ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σαλσίδο από την Ίντερ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σαλσίδο από την Ίντερ

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Έντι Σαλσίδο, με τους Κρητικούς να φτάνουν σε συμφωνία με την Ίντερ για τον δανεισμό του 22χρονου επιθετικού.

Ο ΟΦΗ ψαχνόταν για να ενισχυθεί στην επίθεση μετά την πώληση του Ισέκα. Οι Κρητικοί μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών προχώρησαν σε μία μεγάλη κίνηση.

Ήρθαν σε συμφωνία με την Ίντερ για τον δανεισμό του Έντι Σαλσίδο, ο οποίος υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 22χρονος Ιταλός με κολομβιανό διαβατήριο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε Ελντένσε και Λέκο ως δανεικός από τους νερατζούρι. Έχει αγωνιστεί επίσης στο κορυφαίο ιταλικό επίπεδο με Τζένοα και Ελλάς Βερόνα.

Η Ίντερ είχε δαπανήσει μάλιστα 10.000.000 ευρώ το 2019, για να τον αγοράσει.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την Inter Milan για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Eddie Salcedo.

Ο 22χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 1 Οκτωβρίου 2001 στην Genova), μετρά 52 συμμετοχές στην ιταλική Serie A με τις Spezia, Hellas Verona, Genoa, ενώ έχει συμπεριληφθεί αρκετές φορές στην αποστολή της Inter Milan.

Επίσης αγωνίστηκε 33 φορές στη Serie B και σε 11 αγώνες της ισπανικής La Liga 2.

Έχει χριστεί διεθνής με τις U21, U20, U19 της Εθνικής Ιταλίας, έχοντας γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Genoa και της Inter, με την Κ19 της οποίας μετρά 31 αναμετρήσεις .

Eddie, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ