ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Δικός του και με τη βούλα ο Χατζηθεοδωρίδης

ΟΦΗ, μεταγραφές: Δικός του και με τη βούλα ο Χατζηθεοδωρίδης
OFI CRETE FC

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, με τον 26χρονο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή για τη θερινή περίοδο. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος αριστερός μπακ είναι "μεγαλωμένος" ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Άρσεναλ, με την οποία είχε συμμετοχές και στο Youth League, ενώ πριν επαναπατριστεί, είχε αγωνιστεί σε Μπρέντφορντ και Τσέλτεναμ.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό (4 γκολ σε 72 συμμετοχές) και δύο με τον Παναιτωλικό (3 γκολ και ασίστ σε 50 συμμετοχές), είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την ομάδα μας.

Ο 26χρονος αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1997 στην Κατερίνη και έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα U21.

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Arsenal και οι πρώτες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι Brentford και Cheltenham Town.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2018 και εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού (72 συμμετοχές, 4 γκολ). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναιτωλικός (50 συμμετοχές, 3 γκολ).

Ηλία, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ