ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Έκλεισε τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κρήτη ο παίκτης

ΟΦΗ, μεταγραφές: Έκλεισε τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κρήτη ο παίκτης
PRINT SCREEN

Με τις βαλίτσες στο χέρι κυριολεκτικά είναι ο Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, με τον ΟΦΗ να έρχεται σε συμφωνία με την Σπάρτακ Τρνάβα για την απόκτηση του Σέρβου χαφ και τον παίκτη αν αναμένεται εντός της Παρασκευής (23/08) να βρίσκεται στην Κρήτη για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η Stoiximan Super League έχει ξεκινήσει, αλλά οι ομάδες συνεχίζουν να προχωρούν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό, προκειμένου να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές γίνεται.

Στο ίδιος μήκος κλίματος κινούνται και στον ΟΦΗ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να φτάνουν σε οριστική συμφωνία με την Σπάρτακ Τρνάβα για την αγορά του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς.

Πρόκειται για Σέρβο χαφ, αγωνίζεται κυρίως στο "8" και δευτερευόντως στο "6", ενώ προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την πολωνική ομάδα, με την οποία πέρυσι πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις με απολογισμό οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, ενώ στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου μετράει ήδη πέντε συμμετοχές, οι τρεις εκ των οποίων για τα προκριματικά του Conference League.

Ο 28χρονος αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής (23/08) στην Κρήτη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τα ιατρικά του θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ