ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορ, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

ΟΦΗ, μεταγραφές: Παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορ, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο
PRINT SCREEN

Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Τιάγκο Νους, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο.

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωράει ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να φτάνουν σε συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του Τιάγκο Νους.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Σέσαρ Λουίς Μέρλο, που με ανάρτησή του στο X αναφέρει ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Μάλιστα, το θέμα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αργεντινού η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη, που ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΟΦΗ.

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Τραϊνός Δέλλας θα έχει στα χέρια του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις της επίθεσης, καθώς αν και δεξιός εξτρέμ μπορεί να προσφέρει τόσο ως φορ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Μέσα στο 2024 ο Τιάγκο Νους έχει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αργεντινής με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ