ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Σε συμφωνία με τον Βούλγαρο διεθνή τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ναούμοβ

Bulgaria's goalkeeper Daniel Naumov gestures during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Hungary and Bulgaria at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Monday, March 27, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Bulgaria's goalkeeper Daniel Naumov gestures during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Hungary and Bulgaria at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Monday, March 27, 2023. (AP Photo/Denes Erdos) AP

Ο ΟΦΗ προχωράει την ενίσχυσή του και αποκτάει τον 26χρονο Βούλγαρο διεθνή τερματοφύλακα, Ντάνιελ Ναούμοβ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο ΟΦΗ έψαχνε ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ και την βρήκε στο πρόσωπο του Ντάνιελ Ναούμοβ. Οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο Βούλγαρο διεθνή τερματοφύλακα.

Ο Ναούμοβ θα πετάξει από Σόφια για Ηράκλειο και θα αφιχθεί στην Ελλάδα στις 20:00 την Δευτέρα (9/9). Θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ 1948, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη ομάδα της Λουντογκόρετς και στην Βερέγια.

Έχει 16 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Τελευταία του παρουσία στις 19 Νοεμβρίου του 2023 και στην αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία για τα προκριματικά του Euro.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ