ΟΦΗ

ΟΦΗ μεταγραφές: Συμφωνία με ΠΑΣ για Καραχάλιο, το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) στο Ηράκλειο

Ο Ζήσης Καραχάλιος
Ο Ζήσης Καραχάλιος INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΣ για την απόκτηση του Ζήση Καραχάλιου σε μια προσπάθεια ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή. Ο παίκτης θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Ζήση Καραχάλιου. Ο 28χρονος θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) στο Ηράκλειο για να περάσει την Πέμπτη (27/6) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και άνευ απροόπτου, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του το οποίο θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο Ζήσης Καραχάλιος αποτελούσε τον βασικότερο στόχο της ομάδας του ΟΦΗ για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ο αμυντικός μέσος αποκτήθηκε από τον "Άγιαξ της Ηπείρου το 2021. Την περυσινή σεζόν (2023/2024) στην Stoiximan Super League, πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με πάνω από 2.200 λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η απόκτηση του Καραχάλιου θα είναι το τρίτο κατά σειρά μεταγραφικό χτύπημα των Κρητικών μετά την απόκτηση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, του Μπόρχα Γκονζάλες, αλλά και την ανανέωση του Χουάν Νέιρα.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ