ΟΦΗ

ΟΦΗ, μεταγραφές: Συμφωνία των Κρητικών με τον Ταξιάρχη Φούντα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Συμφωνία των Κρητικών με τον Ταξιάρχη Φούντα
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή, με τους Κρητικούς να έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα.

Ο ΟΦΗ προχωράει την ενίσχυσή του και ολοκληρώνει μία σπουδαία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες, προκειμένου να κλείσει οριστικά και να επισημοποιηθεί το deal. Η άφιξή του μάλιστα στο Ηράκλειο αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (29/8).

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να βρίσκονται αρκετές μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να τον επαναπατρίσουν.

Την αγωνιστική περίοδο 2023/24 ο Φούντας πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με την Τράμπζονσπορ, βρίσκοντας έξι φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ στους συμπαίκτες του.

O Φούντας διαθέτει μία πλούσια καριέρα και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ζάλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης και DC United. Επιπλέον, έχει και 18 συμμεροχές με την Εθνική Ελλάδας.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ