ΟΦΗ

ΟΦΗ: Θλάση ο Μπρεσάν, εκτός από το ματς με Βόλο

Ο Ματέους Μπρεσάν
Ο Ματέους Μπρεσάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματέους Μπρεσάν υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ άτυχος στάθηκε και ο Φώτης Κουτσουπιάς που διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ματέους Μπρεσάν στο ματς με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

Άσχημα είναι τα νέα και για τον Φώτη Κουτσουπιά, ο οποίος διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

"Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, στο γυμναστήριο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (27/8) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (1/9, 19:30).

Ο Matheus Bressan συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Θεραπεία έκανε και ο Juan Neira.

Ο Φώτης Κουτσουπιάς, ο οποίος την Παρασκευή 23/8 αποχώρησε τραυματίας από τον φιλικό αγώνα της Κ19 με αντίπαλο τον Γιούχτα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (29/8), στις 18:15".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ