ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το συγκινητικό αντίο του Γκαγέγος μετά τη νίκη επί του Βόλου

ΟΦΗ: Το συγκινητικό αντίο του Γκαγέγος μετά τη νίκη επί του Βόλου

Ο Φελίπε Γκαγέγος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Όκλαντ Σίτι στη Νέα Ζηλανδία και μετά το ματς με τον Βόλο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τιμ του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, παίρνοντας μία σημαντική νίκη. Ο Φελίπε Γκαγέγος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτό ήταν και το τελευταίο του ματς με τους Κρητικούς, καθώς ο ΟΦΗ συμφώνησε με την Όκλαντ Σίτι για τη μεταγραφή του Χιλιανού μέσου στην ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι συμπαίκτες του και το τιμ των Κρητικών τον αποχαιρέτησαν, με τις στιγμές στα αποδυτήρια να είναι συγκινητικές.

"Εμείς επειδή είμαστε μία οικογένεια, του δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο γι' αυτό που χτίζουμε. Ο Φελίπε είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του με την ομάδα μας. Εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα. Καλή τύχη" ανέφερε από την πλευρά του ο Δέλλας.

Τέλος ο Γκαγέγος πήρε τον λόγο για να πει το δικό του αντίο: "Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το χρονικό διάστημα. Νιώθω σαν το σπίτι μου, παρά την δυσκολία λόγω της γλώσσας. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τους φροντιστές και όλο το προσωπικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα τα πάντα. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να θυμάμαι και θα συνεχίζω να σας στηρίζω".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ