ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος: "Χαίρομαι για τον Άρη"

Όγιος: "Χαίρομαι για τον Άρη"
ΟΓΙΟΣ

Ο Γκιγιέρμο Όγιος μίλησε για την πολύ καλή πορεία του Ατρομήτου και ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος με την εικόνα του Άρη

Ο Αργεντίνος μίλησε αρχικά για τον Ατρόμητο: "Καταρχήν χαιρετισμούς στο προσωπικό του "Αθλητικού Metropolis" και της εφημερίδας! Παίξαμε πολύ καλά στην Ξάνθη, χάσαμε 7-8 κλασικές ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε μία ομάδα που έπαιξε επίσης καλό ποδόσφαιρο.

Ικανοποιήσαμε και τον κόσμο με το θέαμα που προσφέραμε, ενώ είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι με τη 2η θέση που έχουμε μέχρι τώρα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Δουλεύουμε σε σωστό πλάνο. Άλλες φορές τα αποτελέσματα μας βοηθούν, άλλες όχι.

Προς το παρών τα αποτελέσματα είναι θετικά. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Κάποιες ομάδες είναι μαζί 2-3 χρόνια οι παίκτες, ενώ ο Ατρόμητος μόλις αρχίζει. Πρέπει να υπάρχει όρεξη για δουλειά από τους παίκτες και θα τα καταφέρουμε".






Όσο για τον Άρη ο Γκιγιέρμο Όγιος είπε: "Είδα το παιχνίδι με τη Σαραγόσα και υποφέραμε λίγο μέχρι το τέλος. Ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Άρη, όπου έχω πολλούς και καλούς φίλους.

Είναι αμοιβαίο το αίσθημα αυτό, γιατί έτσι αισθάνομαι κι εγώ. Είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενος που άφησα τόσους πολλούς φίλους εκεί. Και πραγματικά χαίρομαι για τον Άρη, που τόσα χρόνια υπέφερε και τώρα βρίσκεται στους ομίλους του UEFA.

Για αυτό χαίρομαι κι εγώ, επειδή είναι ευτυχισμένοι και οι φίλοι του Άρη. Τον Άρη τον αγαπώ και τέτοια αμοιβαία αγάπη δεν την έχω νοιώσει πουθενά αλλού. Έχω περάσει πολλά μέσα από την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτά που έχω περάσει στον Άρη δεν έχουν γίνει πουθενά".




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ