ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Όγιος: "Έτοιμοι μετά την διακοπή"

Όγιος: "Έτοιμοι μετά την διακοπή"
Ογιος

Ευεργετική ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου πιο χαρακτηριστικά τόνισε: " Δεν μας επηρέασε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ομαδικά, τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα με τη δουλειά που κάνουν. Εμείς κάθε Κυριακή είναι σα να δίνουμε μια εξέταση και δουλεύουμε έτσι ώστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και το γεγονός ότι συγκεντρωνόμαστε πολύ σε αυτό με αφήνει πολύ ευχαριστημένο από τη δουλειά μου και με κάνει να μπορώ να δουλεύω με ακόμη περισσότερη δύναμη.

Εχουμε πολλές λύσεις και δουλεύουμε σκληρά. Αυτό το διάστημα ήταν ευεργετικό ώστε να αποθεραπευτούν οι τραυματίες που προέκυψαν από το παιχνίδι με τον Αρη, γιατί ήταν ένας αγώνας με ένταση και σε κάποια σημεία και σκληρός. Ευτυχώς όμως τώρα όλοι μπήκαν στο πρόγραμμα

".

"Δυνατή ομάδα η Καλαμαριά"

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Ατρομήτου, τόνισε: " Είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο γιατί έχει καλούς παίκτες και έχει κάνει καλή δουλειά. Όπως κάθε Κυριακή, έτσι και τώρα δεν θα είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όμως όσο δύσκολο είναι για εμάς, άλλο τόσο είναι και για την Καλαμαριά".

Καταλήγοντας ο Γκιγιέρμο Όγιος επεσήμανε: " Θέλω εγώ να είμαι καλύτερος καθημερινά, για να απαιτώ και περισσότερα από τους παίκτες μου. Η προετοιμασία δε σταματάει ποτέ. Στη ζωή υπάρχει και μια αρχή που λέγεται υπομονή και όλοι μας πρέπει να είμαστε απαιτητικοί, αλλά πάντα δημοκρατικοί".






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ