ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όγιος: "Φεύγω σαν φίλος"

Όγιος: "Φεύγω σαν φίλος"
ογιος

Τα εύσημα στους παίκτες του για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα προς την άνοδο στην Σούπερλίγκα δίνει ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ο Αργεντίνος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα http://gianninasports.gr, ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία, δεν κρατάει κακία σε κανέναν και πιστεύει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να διαπρέψει στην Σούπερλίγκα. Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκιγιέρμο Όγιος:

" Θέλω να έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα Γιάννινα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποια πράγματα. Κάποιες φορές οι συμφωνίες χαλάνε για κάποιους λόγους στο ποδόσφαιρο. Από τα Γιάννινα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι εύκολο να κάνεις κριτική όταν φεύγεις ή να κάνουν άλλοι κριτική σ’ αυτόν που φεύγει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στα Γιάννινα υπάρχουν μεγάλοι φίλοι. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν μπορώ να τον προδώσω".

Για τη συνεργασία του με την διοίκηση ο Γκιγέρμο Όγιος τόνισε: " Ο πρόεδρος είναι κύριος και καλός άνθρωπος. Τον σέβομαι πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ μας, αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα επίπεδα. Το να συμφωνείς ή να μη συμφωνείς για ένα συμβόλαιο, δεν είναι κακό. Ο πρόεδρος είναι αξιόλογος κύριος και πρέπει να τον στηρίξουμε και χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Η επιτυχία επιτυγχάνεται με τη σωστή συνεργασία όλων. Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι άνθρωπος που κάνει κριτική όταν φεύγει. Όταν είμαι πάνω στη δουλειά, μπορώ να πω κάποια πράγματα. Έκανα τη συνέντευξη για να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται ο Όγιος γι’ αυτόν. Ήταν ευλογία Θεού η χρονιά που πέρασα στα Γιάννινα. Το σκέφτομαι να ζήσω για πάντα σ’ αυτή την πόλη. Όπου με καλέσανε πήγα και είδα την αγάπη τους. Το άλλο ήταν απλά ένα ατύχημα

".

Σε άλλη ερώτηση αν προσκλήθηκε στην φιέστα και τι αισθάνθηκε την ώρα εκείνη που πανηγυρίζονταν η άνοδος του ΠΑΣ ο κ. Όγιος απάντησε: " Δεν κάνω κανένα σχόλιο και αυτό το κρατώ για μένα. Σίγουρα αισθάνθηκα κάποια πράγματα".

Ο Γκιγέρμο Όγιος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΠΑΣ αλλά και στον κ. Παράσχο: " Κρατώ όλες τις καλές αναμνήσεις από την πόλη και εύχομαι στον ΠΑΣ να είναι πάντα στην σούπερ λίγκα και να έχει επιτυχίες. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον κ. Παράσχο. Είναι ένας έμπειρος προπονητής με πολλές περγαμηνές και όπως στηρίχτηκα εγώ έτσι πρέπει να στηριχτεί και αυτός. Πέρα απ’ αυτό να στηριχτούν οι παίκτες που είναι ότι πιο σημαντικό που υπάρχει σ’ αυτή την ομάδα".

Στην εισαγωγή της συνέντευξής του ο κ. Όγιος υπογράμμισε: " Ευχαριστώ τους παίκτες που ανέβασαν την ομάδα στην σούπερ λίγκα. Σ’ αυτούς οφείλεται η επιτυχία και στον υπέροχο κόσμο αφού ήταν σαν να παίζαμε με έναν παίκτη παραπάνω. Προσωπικά αφιερώνω την επιτυχία στην Άννα Βασιλειάδου. Περάσαμε μια χρονιά ευτυχισμένη, με καλούς φίλους. Εύχομαι σε όλους τους Γιαννιώτες ότι καλύτερο στην ζωή τους. Ασφαλώς δεν τελειώνουν όλα εδώ. Θα έχω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από την πόλη και εύχομαι πάντα ο ΠΑΣ να έχει επιτυχίες. Αισθάνομαι χαρούμενος και ικανοποιημένος για όσα γνώρισα σ’ αυτή την πόλη".

Για την πορεία του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα τόνισε: " Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΣ με προσόντα και με καλό πνεύμα. Όλοι αισθάνονται σαν ομάδα και τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Αυτές είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις γι’ αυτούς τους παίκτες. Υπάρχει και ο κόσμος που στηρίζει αυτή την ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα και μπορεί να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία".

Σε ερώτηση για το ποια παιχνίδια ξεχώρισε στη φετινή σεζόν ο Γκιγέρμο Όγιος υπογράμμισε: " Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε όλοι μαζί και ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Τα υπόλοιπα ήταν μια ευλογία, καθώς το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Είχαμε μια καλή και ήρεμη πορεία. Ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές που με κάνουν να είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Οι παίκτες έκαναν καλά παιχνίδια και με καλό θέαμα. Αξίζουν τα εύσημα σ’ αυτούς τους παίκτες που είναι μια καλή ράτσα που με τη δουλειά μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο".

Ο Γκιγέρμο Όγιος αναφέρθηκε και στην κοινωνική δραστηριότητα που ανέπτυξε στα Γιάννινα: " Με λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις πολύ κόσμο ευτυχισμένο. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής. Να βοηθήσουμε τα παιδιά που υποφέρουν από την πείνα".

Τέλος ο κ. Όγιος απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τους νέους παίκτες του ΠΑΣ τόνισε και τα εξής: " Τώρα που η ομάδα ανέβηκε στη σούπερ λίγκα, τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Τα Γιάννινα έχουν καλούς νεαρούς παίκτες και μέσα από τη δουλειά και με υπομονή μπορούν να αναδειχτούν. Η δυναμική της περιοχής φαίνεται και από το γεγονός ότι πολλοί Γιαννιώτες παίκτες παίζουν και σε άλλες ομάδες, εκτός από τον ΠΑΣ".

















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ